[anysurfer.logo]

Jeugdwerk helpt jongeren: "Help wat moet ik doen met zo veel vrije tijd?"

Jeugdwerk helpt jongeren: "Help wat moet ik doen met zo veel vrije tijd?"

Jeugdinformatie   |  17 MAART 2020
“ De Corona-crisis stelt jongeren op de proef, dus willen we er samen met het jeugdwerk meer dan ooit voor hen zijn "

Yes! Een zee van tijd. Maar wat moet ik nu dooooooen? Jongeren zijn in deze Corona-tijden op zoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding. Help jij jongeren via WAT WAT deze te vinden? 

Oproep
  • Heb je als organisatie een concrete tip, tutorial of een initiatief voor jongeren?
  • Wil je hen inspireren, online samenbrengen, spelletjes laten spelen zoals de online jeugdbeweging, aan het bewegen zetten
  • Of neem je hen via een livestream mee naar een ervaring buiten hun huis?

Tof, want met WAT WAT willen we jongeren van 11 tot 24 jaar inspireren om met al deze tijd aan de slag te gaan. Ben je dus een enthousiasteling, een jeugdwerkorganisatie, cultuurhuis, sportvereniging of wat dan ook: deel je tips met WAT WAT en wij voegen ze toe aan de grote vrije-tijd-in-tijden-van-Corona-lijst! 

Hoe deel ik mijn tips of initiatieven?

Vul dit formulier in! Beschrijf concreet jouw initiatief en laat een URL achter waar jongeren meer informatie vinden. Het WAT WAT-team maakt een grote lijst van alle initiatieven. Binnenkort vind je deze lijst terug op www.watwat.be. Sommige initiatieven geven we een plek op het WAT WAT-instagramkanaal. 

Wat is WAT WAT precies? 

WAT WAT is een platform van meer dan 70 organisaties die jongeren willen informeren en toeleiden naar advies of hulplijnen. Door de krachten te bundelen onder 1 merknaam gaan we de versnippering aan initiatieven, websites en campagnes tegen. WAT WAT versterkt zo de jongerencommunicatie van tal van organisaties. Met WAT WAT willen we jongeren empoweren in hun identiteitsontwikkeling. De Corona-crisis stelt deze jongeren op de proef, dus willen we er samen met bvb. het jeugdwerk meer dan ooit voor hen zijn. Op www.watwat.be/corona willen we de jongeren ondersteunen bij spannende en moeilijke momenten.