[anysurfer.logo]

Nieuw betaalsysteem voor onze evenementen

Nieuw betaalsysteem voor onze evenementen

Jeugdwerk   |  14 SEPTEMBER 2021

Je hebt het misschien al aan de lijve ondervonden, sinds begin dit werkjaar ziet ons inschrijf- en betaalsysteem voor de evenementen er wat anders uit. We nemen je even mee in de grootste aanpassingen. 

Nieuw CRM-systeem

Sinds dit werkjaar is De Ambrassade overgeschakeld naar een nieuw CRM systeem (databank en inschrijfsysteem). Dit deden we omdat ons vorig programma verouderd was en ook niet langer ondersteund werd. Daarnaast ging onze collega Chris Persoons, die ons jarenlang ondersteunde in het maken en opvolgen van de facturen, op pensioen. Wat meteen ook het uitgelezen moment was om ons betaalsysteem te digitaliseren, zodat de facturatie van evenementen kon geautomatiseerd worden.

Van achteraf betalen naar op voorhand betalen

Het nieuwe CRM-systeem bracht ook een nieuw betaalsysteem met zich mee. 
Vanaf dit werkjaar zal je als je inschrijft voor één van onze evenementen (zie de kalender) niet langer een factuur ontvangen die je nadien kan betalen. We kozen er voor om iedereen dat zich inschrijft de keuze te geven tussen "betaal nu" of "uitgesteld betalen".

Als je voor "betaal nu" kiest kan je meteen online betalen via Banccontact, de KBC-betaalknop of de Belfius-betaalknop.

Kies je voor "uitgesteld betalen", dan ontvang je in je mailbox een betaallink die je kan doorsturen naar de persoon binnen jouw organisatie die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van betalingen. Deze betaallink blijft 3 werkdagen vanaf het moment van inschrijven geldig.
Vergeet je binnen die 3 dagen te betalen? Dan krijg je een mailtje van ons als waarschuwing en kan je opnieuw inschrijven. 

Wat mag je absoluut NIET doen?
Je inschrijven voor een evenement, niet kiezen voor "betaal nu" of "uitgesteld betalen" en het bedrag overschrijven naar onze rekening. Enkel als je één van de twee betaalopties kiest, wordt jouw inschrijving goedgekeurd door ons CRM-systeem.

We beseffen dat dit binnen het jeugdwerk een vrij nieuwe manier is om te betalen voor een deelname aan een evenement. Maar we hebben ons binnen De Ambrassade gebogen over de voor- en nadelen en bewust gekozen voor dit betaalsysteem.
We weten dat het van de jeugdwerkorganisaties een aanpassing vraagt. Het zal dan ook een tijd duren voor iedereen het gewoon is om op deze manier te betalen voor het deelnemen aan één van onze evenementen. 
Maar we weten ook hoe flexibel en vernieuwend het jeugdwerk is, en zijn er van overtuigd dat jullie heel snel gewoon zullen zijn aan het betaalsysteem. Waarvoor dikke merci!

Zit je hierrond met een vraag?
Dan kan je ons altijd mailen via
evenementen@ambrassade.be of bellen naar 02 551 13 50.