[anysurfer.logo]

Lang leve onze vrijwilligers!

Lang leve onze vrijwilligers!

Jeugdwerk   |  17 FEBRUARI 2023

Van zaterdag 25 februari tot zondag 5 maart is het Week van de Vrijwilliger! Laat ons samen alle jeugdwerkvrijwilligers vieren!

Elke week, elk weekend, elke vakantieperiode is het het van dat. Elke week, elk weekend, elke vakantieperiode steken ontelbaar veel vrijwilligers de handen uit de mouwen steken om 1 miljoen kinderen en jongeren een super fijne namiddag/avond/kamp/vakantie/speelpleinweek te bezorgen. Elke week, elk weekend en elke vakantieperiode geven vrijwilligers het beste van zichzelf. We staan hier misschien wel weinig bij stil.

Daarom is de week van de vrijwilliger dé week bij uitstek om je vrijwilligers een hart onder de riem te steken, in de bloemetjes te zetten en de spotlights exclusief op hen te zetten!
Stuur een kaartje, geef ze een extra knuffel, bedankt ze nog eens extra voor al het harde werk dat zij in ons jeugdwerk steken. Dankzij hen floreert het Vlaamse jeugdwerk én kunnen we de kans aan 1 miljoen kinderen en jongeren de kans geven om een zinvolle vrijetijdsbesteding te geven.

Ben je nog op zoek naar een leuke actie? Neem een kijkje op www.vlaanderenvrijwilligt.be en laat je inspireren!

En aan al jeugdwerkvrijwilligers: merci! Echt merci voor wat jij doet en betekent voor het jeugdwerk in Vlaanderen en Brussel. Jij bent van onschatbare waarde!Lisa           Franken
Lisa Franken
 • Jeugdwerkondersteuner