[anysurfer.logo]

Laatste kans: schrijf je in voor de communicatiekliniek en de perslunch

Laatste kans: schrijf je in voor de communicatiekliniek en de perslunch

Jeugdwerk   |  30 MEI 2022

Terug van weggeweest: de Communicatiekliniek! 4 dagen lang staat een waaier van boeiende workshops rond actuele communicatiethema's op de planning. Online, én tot 3 maanden na afloop te (her)bekijken.

Wat mag je verwachten?

Net als vorig jaar gaat de Communicatiekliniek ook dit jaar digitaal, vier dagen lang. Met telkens een sessie in de voormiddag en een in de namiddag. Bovendien bestaat elke van die sessies uit twee delen. Starten doen we met het verhaal van een expert, die inzichten en ervaringen met je deelt. Na dat eerste deel krijg je antwoord op al jouw vragen.

En zo komt de Communicatiekliniek echt tegemoet aan jouw concrete communicatievragen en -noden. Want één ding is zeker: wie ‘in de communicatie zit’, is nooit echt klaar met leren. Bovendien zijn alle sessies ook na afloop nog drie maanden lang te bekijken. Als je dus een sessie moet overslaan, dan kun je die later in alle rust (her)bekijken.

Jouw organisatie doet prachtige dingen, maar geen journalist die het ziet. Je stuurt wel eens een persbericht uit, maar je krijgt geen of te weinig respons. Je hebt grote ambities om jouw organisatie ook via de pers de aandacht te geven die ze verdient, maar het lijkt er maar niet van te komen. Je hebt goesting om met nieuwe verhalen uit te pakken en je netwerk uit te breiden!

Klinkt dit herkenbaar? Op de jaarlijkse netwerklunch gaan journalisten & jeugdwerkers samen rond de tafel zitten. Stel je organisatie voor en prikkel de media met jouw verhalen, projecten, aanbod, onderzoeken, netwerk en krachtige jeugdwerkblik. Op het einde van de netwerklunch loop je buiten met een persoonlijk netwerk aan nationale journalisten, tips om beter met de media om te gaan en in het beste geval: een concrete afspraak voor een samenwerking.