[anysurfer.logo]

Kies jij ook voor een diverse organisatie? Schrijf je in voor een gratis webinar

Kies jij ook voor een diverse organisatie? Schrijf je in voor een gratis webinar

Jeugdwerk   |  2 APRIL 2021

Na de succesvolle World Social Work Day organiseert het Vlaams Platform Sterk Sociaal Werk een nieuw webinar rond diversiteit.

Gratis webinar diversiteit

Het is niet vanzelfsprekend om met jouw team twee handen op één buik te zijn als het gaat over een sterk diversiteitsbeleid binnen je organisatie. Vind jij dat diversiteit, organisatie en beleid wel hand in hand moeten gaan? Zet dan jouw vinger snel aan de inschrijvingsknop van een gratis webinar over diversiteit.

Op donderdag 22 april 2021 van 10u tot 15u organiseert het Vlaams platform Sterk Sociaal Werk voor de vierde keer een webinar rond divers-sensitieve organisatie. Het webinar is gratis en biedt o.a. een antwoord op de volgende vragen: 

  • Hoe staat het met het diversiteitsbeleid in sociaalwerkorganisaties?
  • Waarom zou ik kiezen voor een divers personeelsbeleid?
  • Hoe pak ik dit concreet aan?
  • Welke tools kan ik hiervoor inzetten?
In de voormiddag ontdek je de stand van zaken van het diversiteitsbeleid in middenveldorganisaties. In het interview kom je te weten waarom voorgangers alvast de keuze maakten voor meer diversiteit in het organisatiebeleid. In de namiddag kan je drie workshops naar keuze volgen. 

Kan ik mij inschrijven?

Doelgroepen voor dit webinar zijn kaderfuncties zoals teamverantwoordelijken, leidinggevenden, directie, bestuurders … Zij kunnen een rol opnemen in het uitbouwen van een diversiteitsplan in hun organisatie. Zit jij met één of meerdere vragen over diversiteitsbeleid? Kriebelt het bij jou om meer diversiteit te creëren binnen jouw organisatie? Schrijf jezelf dan gratis in tot dinsdag 19 april.