[anysurfer.logo]

Jeugdwerk zomert: gratis filmploeg op jouw zomerevenement

Jeugdwerk zomert: gratis filmploeg op jouw zomerevenement

Jeugdwerk   |  19 APRIL 2019
Jeugdwerk Zomert

Ravage, de vrijwilligersvideoploeg van Mediaraven staat weer te popelen om de bruisende jeugdwerkzomer in beeld te brengen. 

Dit jaar willen we met Jeugdwerk Zomert graag focussen op de verschillende vormen van het jeugdwerk. Een uniek kamp? Een zot festival georganiseerd door een jeugdhuis? Een uitstap naar het tofste museum? Of een kamp waar kinderen net wél op hun smartphone mogen (moeten) zitten? Wij willen weten wat er bij jouw organisatie op de planning staat deze zomer! 

Denk je meteen aan een straf evenement dat jij, je organisatie of jouw vrijwilligers deze zomer op poten zullen zetten? Laat het ons NU weten en wie weet komt er een filmploeg bij je langs. Dit is de kans om jouw evenement in beeld te brengen, gratis en voor niets! 

En als kers op de taart zullen we deze filmpjes gebruiken op ons evenement 'Hallo Minister' op vrijdag 27 september. We heten de nieuwe minister dan niet alleen welkom, maar laten hem of haar ook meteen kennis maken met het jeugdwerk in al zijn vormen. Zo zal jouw organisatie zal ook meteen in het oog springen van onze nieuwe minister. 

BELANGRIJK: de filmploeg Ravage trekt er op uit tussen 5 en 11 juli. Het evenement dat je ons doorstuurt moet wel in die periode plaatsvinden. 

Zijn er echter kampen, festivals of activiteiten die door jullie georganiseerd worden dat ook superstraf zijn, maar niet tussen 5 en 11 juli vallen? Stuur zeker door! Wij zijn altijd op zoek naar toffe evenementen om in beeld te brengen. En wie weet is het zo een zotte activiteit dat we een uitzondering maken zodat Ravage ook buiten 5-11 juli bij jouw evenement langs komt. 

DEADLINE INSTUREN ACTIVITEITEN: DINSDAG 20 MEI, 18u

Stuur jouw evenement door naar Lisa De Deken:

Lisa          De Deken
Lisa De Deken
 • Communicatiemedewerker