[anysurfer.logo]

Hygiënemateriaal Jeugdwerkzomer

Hygiënemateriaal Jeugdwerkzomer

Jeugdwerk   |  1 JUNI 2021

De zomer lonkt. Het jeugdwerk wil opnieuw dat zoveel mogelijk kinderen en jongeren onbezorgd én veilig op kamp kunnen vertrekken, ravotten op het speelplein, thuiskomen in het jeugdhuis of aan uiteenlopend dagaanbod kunnen deelnemen.

Om dat in de meest veilige omstandigheden te kunnen organiseren staken VDS, FOS Open Scouting, Freetime, Chirojeugd Vlaanderen, EJV, KSA, Scouts en Gidsen, JNM en IJD hun nek uit om voor het ganse jeugdwerk interessante prijzen voor hygiënemateriaal te onderhandelen met Colruyt Group. Een welgemeende dankjewel voor de geleverde inspanning en gedrevenheid.

De jeugdwerkorganisaties gingen, samen met Colruyt Group op zoek naar zo’n duurzaam en ecologisch mogelijke producten. We roepen jeugdverenigingen op om hier even bewust mee om te gaan.

En laat die jeugdwerkzomer nu maar komen! 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je als jeugdvereniging van de kampactie genieten bij Colruyt Laagste Prijzen, dan dien je na te gaan of je de Colruyt Professional Plus-kaart nog hebt. Zoniet vraag je een nieuwe aan via de website www.colruyt.be/opkamp.

 Het is belangrijk je aanvraag via deze website te doen, zodat het sneller verloopt dan de normale procedure. Deze kaart wordt vervolgens naar je vereniging opgestuurd. Op deze kaart staan alle kortingen van de Xtra-kaart en de specifieke kortingen voor Colruyt Professional-klanten en jeugdverenigingen. Deze kaart kan je het hele jaar door gebruiken. 

Aankopen in de winkel

Je jeugdvereniging kan in iedere Colruyt winkel in België terecht. Je neemt de gewenste producten uit de rekken en krijgt met je Colruyt Professional Plus-kaart de korting verrekend aan de kassa tijdens de actieperiode van 15/6 tem 15/9/2021.  

Waarop krijg ik korting?

 • 10 % op groenten en fruit
 • 1 koeltas t.w.v. € 7.95 gratis
 • Aantrekkelijke kortingen op hygiënische producten
 • Mondmaskers cadeau
 • 3 % op vlees uit de beenhouwerij

  Indien je producten wenst van de beenhouwerij (3% korting), dien je 4 dagen op voorhand te reserveren. Je kan het beenhouwerijformulier terugvinden op de website www.colruyt.be/opkamp. Je print het formulier uit en geeft het af aan de beenhouwerij met vermelding van de dag dat je wil afhalen. Het formulier ligt ook gewoon in de winkel. Het is ook mogelijk om te bellen naar de beenhouwerij van je Colruyt-winkel of online te reserveren via de webshop beenhouwerij.colruyt.be. Vermeld zeker in commentaar: de naam van je vereniging, de contactpersoon, GSM-nummer, dag en uur van afhaling.  

Ik doe een grote bestelling

Stel dat je een grote jeugdvereniging bent met een grote bestelling, dan mag je zeker eerst telefoneren naar de Colruyt-winkel om zeker te zijn van voldoende voorraad. De telefoonnummers vind je op de winkelpagina www.colruyt.be/nl/winkelzoeker.  

Ik bestel via Collect & Go

Bij Collect & Go gelden andere kortingen:

 • 10 % op alle groenten en fruit uit de versmarkt
 • 1 gratis koeltas t.w.v. € 7.95
 • De overige kortingen krijg je aan de kassa bij het afhaalpunt7
Je bestelt via de website https://colruyt.collectandgo.be/cogo/nl/home. Bij het afhaalpunt toon je de Colruyt Professional Plus-kaart. Zij kunnen die inlezen. Vergeet niet, voordat je betaalt, nogmaals te zeggen aan de kassamedewerker dat je wenst te genieten van de actie zomerkampen, want dan pas krijg je de korting bij Collect&Go. 

Ik bestel via Solucious

Bij Solucious kan je online bestellen en laten leveren bij je vereniging of kampplaats. Je hebt geen Colruyt Professional Plus-kaart nodig, maar je moet je eerst registreren. Dit kan op https://www.solucious.be/jeugdkampen/.  

Solucious biedt:

 • Gratis levering op je kampplaats (vanaf € 250)
 • 3% op je totaalbedrag
 • Aantrekkelijke kortingen op hygiënische producten. Je kan alle deelnemende producten bekijken als je ingelogd bent.