[anysurfer.logo]

Het jeugdwerk gaat naar code oranje

Het jeugdwerk gaat naar code oranje

Jeugdwerk   |  9 OKTOBER 2020

In overleg met de ministers van jeugd, het departement jeugd, De Ambrassade en Bataljong werd beslist om te schakelen naar code oranje.

Vanaf woensdag 14/10 werken we met héél het jeugdwerk in Vlaanderen en Brussel in code oranje. Dat betekent: ook in steden en gemeentes waar code geel nog geldt, werken jullie volgens code oranje.

Wat houdt dat nu in "Code Oranje"? Welke activiteiten mogen wel of net niet doorgaan? Hoe zit dat met bubbels? En moeten we dan een mondmasker dragen? Op al deze en nog veel andere vragen vind je het antwoord in het draaiboek 'Code Oranje' op onze website. 

Zit je na het doornemen van het draaiboek 'Code Oranje' toch nog met vragen? Check dan zeker eerst onze FAQ Jeugdwerkregels. Deze zullen we de komende dagen intensief updaten om antwoord te bieden op zoveel mogelijk vaak gestelde vragen 

Ook daar geen antwoord gevonden op je vraag? Stuur dan een mailtje naar corona@ambrassade.be.


OPROEP: Verspreid deze boodschap mee naar je eigen vrijwilligers en leden! 

  • Verspreid deze boodschap zo goed mogelijk naar je eigen achterban. Zorg dat iedereen goed weet dat we vanaf woensdag 14/10 overgaan naar Code Oranje.
  • Breng je vrijwilligers en leden op de hoogte, verwijs ze naar het draaiboek Code Oranje, of neem die info zelf op in je eigen website.
  • Gebruik de pancartes (rechts bovenaan deze pagina te downloaden) gerust op je social media. Of zet ze om naar je eigen huisstijl.

Beelden