[anysurfer.logo]

Engelse vertaling #jeugdwerkwerkt folder

Engelse vertaling #jeugdwerkwerkt folder

Jeugdwerk   |  18 MAART 2021
#youthworkworks

We hebben nu ook een engelse vertaling van onze jeugdwerkwerkt folder. Trek je dus naar het buitenland en wil je andere jeugdwerkspelers een kijkje geven hoe we naar jeugdwerk in Vlaanderen kijken? Dan is dit een handig instrument. Met dank aan Jint voor de samenwerking.

Waarover gaat deze folder?

Op het congres #Jeugdwerkwerkt in 2018 brachten we een sterk verhaal waar we met heel wat jeugdwerkpartners aan schreven. We beschreven het DNA van een echte jeugdwerker, namen jullie mee in de missie van het jeugdwerk en blikten al vooruit naar wat de uitdagingen voor het jeugdwerk zijn in de toekomst. 

Wil jij graag weten wat jeugdwerk zo uniek maakt? Wil jij begrijpen wat het DNA van een jeugdwerker is? En waarom net dat DNA een enorme meerwaarde is? Wil jij weten wat de missie van het jeugdwerk is? En wil jij weten waar jij of je organisatie in de toekomst op moet inzetten om relevant te blijven in een maatschappij die vliegensvlug verandert? Lees dan zeker de #Jeugdwerkwerkt folder, en je bent helemaal mee. 

Je kan deze gratis en voor niets downloaden op de publicatiepagina op onze website. Of met een simpele klik op onderstaande knop: