[anysurfer.logo]

DigitUp 2024 nodigt je uit voor inspiratiedag digitale cultuureducatie

DigitUp 2024 nodigt je uit voor inspiratiedag digitale cultuureducatie

Jeugdwerk   |  15 JANUARI 2024

Mediawijs, het Vlaams kenniscentrum voor mediawijsheid, nodigt je uit voor het spraakmakende evenement DigitUp 2024. De inspiratiedag, die plaatsvindt op donderdag 1 februari, belooft een inspirerende duik te nemen in de digitale wereld en de impact ervan op jongeren. .

DigitUp 2024 brengt experts, sprekers en professionals samen om te praten over de nieuwste trends, uitdagingen en kansen in het digitale landschap. Het programma omvat boeiende presentaties, interactieve workshops en de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met gelijkgestemde professionals. 

Tijdens het evenement zullen thema's zoals online veiligheid, digitale inclusie en de rol van social media in het jeugdwerk centraal staan. Je krijgt de kans om je vaardigheden te verbreden, nieuwe inzichten op te doen en innovatieve strategieën te ontwikkelen om jongeren te begeleiden in het digitale tijdperk. Speciaal voor jeugdwerkers zijn er telkens sessies die je inspiratie geven om met digitale cultuureducatie aan de slag te gaan. Er is onder andere 'Brave spaces' van de KOPERGIETERIJ, Het medialab van JEF, Hoe de stem van kinderen en jongeren versterken via verhalenplatform, Bibster: digitaal jeugdwerk, enzovoorts. Zeker voor jeugdwerkers een hoop om je te laten inspireren

DigitUp 2024 belooft niet alleen informatief te zijn, maar ook een platform te bieden voor netwerken en het delen van good practices. Je  wordt aangemoedigd om deel te nemen en samen bij te dragen aan de groeiende kennis en expertise op het gebied van mediawijsheid. Mis deze unieke kans niet om je te laten inspireren en verrijken tijdens DigitUp 2024. 

Registreer je vandaag nog op www.mediawijs.be/digitup2024 en ontdek hoe je als jeugdwerker kunt bijdragen aan een veilige en verantwoorde digitale omgeving voor jongeren.