[anysurfer.logo]

Deadlines projectmiddelen

Deadlines projectmiddelen

Jeugdwerk   |  13 AUGUSTUS 2019

Je hebt een fantastisch project bedacht, maar je hebt nog centen nodig? Ideaal! Momenteel lopen er twee verschillende oproepen met middelen voor projecten in 2020. De deadline voor beide oproepen is 1 september. Er zijn twee opties: 

 1. Ben je gesubsidieerd binnen het decreet Vlaams jeugd- en kinderrechtenbeleid? Ga voor een subsidieaanvraag projecten van gesubsidieerde verenigingen 

 2. Ben je niet gesubsidieerd binnen het decreet Vlaams jeugd- en kinderrechtenbeleid? Ga voor een subsidieaanvraag experimentele projecten

Subsidieaanvraag projecten van gesubsidieerde verenigingen

Voor gesubsidieerde landelijk georganiseerde verenigingen, verenigingen informatie en participatie en cultuureducatieve verenigingen die in 2020 een project willen opzetten rond thema's die niet voorzien konden worden bij het opstellen van de beleidsnota en die voor de vereniging een bijzonder karakter hebben. 

Subsidieaanvraag experimentele projecten

Voor verenigingen die in 2020 experimentele projecten opzetten rond (1) jeugdwerk, (2) informatie aan of over de jeugd en beleidsparticipatie van de jeugd, (3) cultuureducatie van de jeugd of (4) bovenlokaal jeugdwerk voor maatschappelijk kwetsbare kinderen en jongeren en/of kinderen en jongeren met een handicap. Leer meer over de subsidievoorwaarden. Op 19 juni hield het departement een infosessie over deze projectoproep. Je kan de presentatie hier herbekijken.  

Jasmien          Schutz
Jasmien Schutz
 • Medewerker Jeugdwerkondersteuning