[anysurfer.logo]

De warmste week is terug. En wij doen mee. Jullie ook?

De warmste week is terug. En wij doen mee. Jullie ook?

Jeugdwerk   |  14 SEPTEMBER 2021

Kunnen zijn wie je bent

Van 18 tot 24 december 2021 zal VRT opnieuw De Warmste Week organiseren. We lieten jullie eerder al weten dat De Ambrassade zich partner mag noemen. Tijd om jullie meer info te geven!

Dit jaar zal fundraising opnieuw een centralere plek krijgen. Iedereen kan acties op poten zetten om geld in te zamelen voor projecten die draaien rond kunnen zijn wie je bent. Een fuif, een open mic avond, een wafelenbak of snoepjes verkopen? Alles kan!

Project indienen

Naast acties op poten te zetten om geld in te zamelen, kan je ook zelf een project indienen om aanspraak te maken op die centen. Het centrale thema is nog steeds ‘kunnen zijn wie je bent’. Wil je een project uitvoeren dat kansen creëert, inclusiviteit bevordert, drempels wegwerkt of sensibiliseert rond tolerantie? Als non-profitorganisatie (vzw’s, maar ook scholen, sociale economie bedrijven, jeugdorganisaties enz.) gevestigd in Vlaanderen of Brussel kan je een project indienen. Het project kan doorgaan in Vlaanderen/ Brussel of daarbuiten.

Goed om weten!

  • Jong en oud mag een dossier indienen voor projectsteun.
  • Indienen kan tot en met 24/11/2021. Weet wel dat de selectie zal verlopen in meerdere rondes vanaf eind september, je dient je project dus best tijdig in.
  • De projectindieners tonen aan welk bedrag ze minimaal nodig hebben om hun project uit te voeren en welk bedrag ze maximaal nodig hebben voor een ambitieuze realisatie van dit project. Het bestuurscomité zal uiteindelijk beslissen hoeveel elk project zal ontvangen op basis van de opbrengst van De Warmste Week.
  • Je moet voor eind 2022 een evaluatieverslag met verantwoording van de kosten indienen.

 Je kan alle details en voorwaarden op de website van de Koning Boudewijnstichting vinden: