[anysurfer.logo]

Congres #Jeugdwerkwerkt: bekijk het volledige programma en schrijf je in!

Congres #Jeugdwerkwerkt: bekijk het volledige programma en schrijf je in!

Jeugdwerk   |  17 APRIL 2023

Op dinsdag 6 juni 2023 verzamelt iedereen uit en rond het jeugdwerk in Maison de la Poste in Brussel voor het Congres #Jeugdwerkwerkt dat we samen met heel wat jeugdwerkpartners organiseren. 

Samen met 500 jeugdwerkers, beleidsmakers en mensen uit aangrenzende sectoren word je ondergedompeld in de missie van het jeugdwerk, het DNA van de jeugdwerker, het positieve effect van jeugdwerk en nemen we je mee in de straffe ambities binnen 6 thema's met het oog op de komende 5 jaar. Met als afsluiter vol power: jeugdwerktalent on stage!

Stel zelf je programma samen

Meer dan 30 sessies staan geprogrammeerd: wandelingen, workshops, debatten en TED Talks. Boeiend voor iedereen die bezig is met kinderen, jongeren en hun organisaties.

Van een babbel met Chokri Mahassine (Pukkelpop) over het jeugdwerkeffect tot een trip naar de installaties van JEF. Of wil je te weten komen hoe de vrijwilliger van de toekomst eruit ziet? Elke deelnemer kiest zelf z'n focus!

Blijven plakken op het congres? Kan! 

Samen met JES Brussels staken we een feest in mekaar dat je niet wilt missen. Jonge, Brusselse artiesten met wortels in het jeugdwerk tonen hun talent. 

Wanneer kan je inschrijven? 

Vanaf NU!
De inschrijvingen sluiten op woensdag 24 mei, 12u. 

De prijs van een ticket voor Congres #Jeugdwerwerkt bepaal je zelf: € 40 (sociaal tarief), € 70 (standaardtarief) of € 100 (solidariteitstarief).