[anysurfer.logo]

Fuifpunt wordt ikorganiseer.be

Fuifpunt wordt ikorganiseer.be

Fuiven - Evenementen organiseren

Het organiseren van fuiven en evenementen blijft heel belangrijk in het leven van jongeren. Dit merken we aan de vragen die nog steeds wekelijks binnen komen op De Ambrassade. 

Binnen De Ambrassade was de investering in fuifpunt.be in de voorbije jaren echter niet meer mogelijk en dus was het noodzakelijk om op zoek te gaan naar een oplossing om te kunnen blijven voorzien in deze duidelijke noodzaak. De Ambrassade zag Formaat hier als de beste partner vanuit hun expertise m.b.t. het thema die zij hebben ontwikkeld vanuit de ondersteuning van jeugdhuizen. 
Ook de minister zag het belang in van deze update en vernieuwing van fuifpunt.be en investeerde daarom graag via Formaat vzw in dit thema.

Na een intensief traject in 2018 waar verschillende jeugdwerkpartners rond de tafel zaten, de gebruikers gehoord en betrokken werden i.f.v. een functionele website, gesprekken met betrokken diensten binnen gemeentebesturen.... werd in mei 2019 de nieuwe website ikorganiseer.be gelanceerd. 

Jongeren, ondersteuners, ouders,... die dus met vragen zitten rond het organiseren van fuiven en/of evenementen kunnen dus vanaf heden op deze website terecht voor informatie, inspiratie en handige tools.

Organiseren maar!