[anysurfer.logo]

Werkmoment Generatiedoel Recht op vrije tijd

Werkmoment Generatiedoel Recht op vrije tijd

  |  13 FEBRUARI 2023 | 14:00-16:30
Recht op vrije tijd

!! Dit evenement werd geannuleerd wegens te weinig deelnemers.


Na een eerste geslaagde denkoefening op GENERATIE 2030 en een werkmoment in november bouwen we graag samen met jullie verder aan de uitwerking van het Generatiedoel Recht op vrije tijd. 

Eerder formuleerden we onze droom en de toekomstbeelden voor recht op vrije tijd voor alle kinderen en jongeren in 2030. Om deze droom waar te maken willen we op een impactgerichte manier werken. 

Tijdens het vorige werkmoment legden we de visietekst met toekomstbeelden en wegen naar verandering voor aan jullie. Je kan zelf de visietekst lezen en er feedback op geven in dit online document.

Daarnaast gingen we ook dieper in op kruispunten. Eén van de toekomstbeelden en transitiepaden gaat over werken op kruispunten van levens/beleidsdomeinen en dit sluit perfect aan bij een van de thematrajecten in kader van het Congres #jeugdwerkwerkt (op 6 juni 2023). Op het thematraject kruispunten bouwen we ook verder in een apart werkmoment op 24 januari.

Programma

In het werkmoment op 13 februari werken we de transitiepaden verder uit. Hoe geraken we van de situatie vandaag tot aan onze toekomstbeelden? Op welke nagels moeten we kloppen? Welke acties zijn er nodig? Welk netwerk moet opgebouwd worden?

Uiteraard brengen we ook veel bestaande goede praktijken in beeld. Hoe dragen zij bij tot het generatiedoel? Zijn er nog extra linken mogelijk?

Lore          Van Dongen
Lore Van Dongen
 • Coördinator zakelijk beleid en administratie