[anysurfer.logo]

Opleiding Aanspreekpunt integriteit (API) - juni 2024

Opleiding Aanspreekpunt integriteit (API) - juni 2024

jeugdwerkondersteuning   |  10 - 17 JUNI 2024

Elke organisatie in het jeugdwerk moet sinds 2018 een API (Aanspreekpunt Integriteit) hebben. Als API bewaak je mee de veiligheid van de deelnemers aan je activiteiten. Je houdt je integriteitsbeleid up-to-date en zorgt voor een kwalitatieve basis, preventieve acties en een reactiebeleid met betrekking tot fysieke en psychische integriteit. Zo zorg je er mee voor dat jouw organisatie een veilige omgeving is voor kinderen en jongeren. 


In deze tweedaagse vorming krijg je een goed gevulde rugzak om met al deze zaken aan de slag te gaan. We baseren ons op de preventiedriehoek en zorgen dat je een eigen netwerk kan uitbouwen. Je leert er de juiste partners kennen om op maat van jouw organisatie aan de slag te gaan. 

Doelgroep 

Ben jij net API geworden in je organisatie? Of heb je na enkele jaren nood aan wat opfrissing? Dan is dit de perfecte opleiding voor jou. 

Waarom kiezen we ervoor om vegetarische lunches aan te bieden? 

De Ambrassade gelooft in een duurzame, gelijkwaardige en participatieve samenleving. We streven mee naar een duurzamere wereld en kiezen daarom om enkel vegetarische en/of veganistische gerechten aan te bieden tijdens onze evenementen, vormingsdagen en lunches. Kom meer te weten over onze missie, visie en waarden op onze website.

Aagje          Rottiers
Aagje Rottiers
 • Beleidsmedewerker Mentaal Welzijn en Integriteit
 • De Ambrassade, Leopoldstraat 25, 1000 Brussel

€ 80 (sociaal tarief) - € 140 (basistarief) - € 200 (solidariteitstarief)

 • 10 - 17 JUNI 2024