[anysurfer.logo]

Communicatiekliniek

Communicatiekliniek

communicatie   |  10 JUNI 2020 | 10:00-17:00
Omdat het onzeker is wanneer de maatregelen rond het coronavirus terug opgeheven zullen worden, hebben wij samen met Faro, Socius, Cultuurconnect, Publiq en Cultuur Op Til beslist om deze opleiding te verlaten naar het najaar. Wij zullen de nieuwe datum zo spoedig mogelijk, eens er meer duidelijkheid is, communiceren.

De eerste twee edities van De Communicatiekliniek waren allebei een voltreffer. In totaal tekenden al meer dan 170 communicatie- en marketingmedewerkers uit de brede cultuursector present voor een van de belangrijkste communicatiemomenten van het jaar. Waarom? Omdat kennis delen in ons DNA zit, en je inspiratie en motivatie haalt uit de succes- en faalverhalen van collega’s. Tijdens De Communicatiekliniek boosten we je communicatieskills. 

Wat kan je verwachten? 

Zet je schrap voor een boeiende dag waar je een resem aan interessante workshops kan volgen. Van crisiscommunicatie, naar het gebruiken van concrete communicatietools, tot het bereiken van diverse groepen. We bieden je een brede waaier aan communicatie-onderwerpen waar ongetwijfeld enkele thema’s tussen zitten waar jij van wakker ligt. Bovendien is een dag waar communicatiemedewerkers uit verschillende onderdelen van de brede cultuur- en jeugdsector samenkomen hét moment om de juiste contacten te leggen.  

Lisa          De Deken
Lisa De Deken
 • Communicatiemedewerker
 • nog te bepalen

€ 50

 • 10 JUNI 2020 | 10:00-17:00