[anysurfer.logo]

Collegagroep coördinatoren

Collegagroep coördinatoren juni

coördinatoren   |  10 JUNI 2022 | 12:30-16:00

Als leidinggevende van een jeugdwerkorganisatie bekleed je een cruciale en unieke functie in je organisatie. Zo kom je soms voor hete vuren te staan en moet je je snel aanpassen aan en reageren op nieuwe situaties, uitdagingen, regelgeving, enz. Dit vraagt veel wilskracht en flexibiliteit. Om jou hierin te ondersteunen organiseren De Ambrassade en Sociare twee leer- en uitwisselingsmomenten voor leidinggevenden in jeugdwerkorganisaties.

Op vrijdag 10 juni zetten we verbinding maken met je team centraal. We zitten in een tijd waar hybride werken niet meer weg te denken is. We maken van veel noden een deugd en hebben ons een nieuwe manier van werken aangeleerd: nog flexibeler als vroeger, meer last minute en vooral meer thuiswerk.
Hierdoor zien jouw medewerkers elkaar minder. Verbinding maken of creëren is in tijden van flexibel thuiswerken niet altijd even makkelijk.

We combineren verbinding met creëren van een telewerkbeleid dat bij jouw organisatie past. Wat kan, moet of zit beter niet in een telewerkbeleid? Welke elementen passen bij jouw organisatie en waar heeft jouw team nood aan?

Een pasklaar antwoord op hoe je nu precies moet handelen om de verbinding in die flexibele manier van werken te steken is er niet. Wel kunnen we tijdens de collagegroep elkaar inspireren en elkaar verder helpen met vraagstukken. 

We slaan de handen in elkaar met Verso om geïnspireerd te worden. Samen met veel tijd om uit te wisselen en elkaar vragen te stellen, zal het ongetwijfeld een boeiende collegagroep worden.

Na de collagegroep zijn jullie van harte uitgenodigd om nog even te blijven plakken en met een drankje na te praten.

Programma

12u30 - samen lunchen
13u - kennismaking
13u30 - we houden drie grote uitwisselrondes rond het centrale thema. Het eerste kwartier zal Pascale van Verso ons impulsen geven, waarna we daarna in kleine uitwisseltafels in dialoog gaan met elkaar. Jouw ervaringen en vragen staan hier centraal.
14u30 - pauze
14u30 - vervolg uitwisseltafels
16u - einde collegagroep met de mogelijkheid nog iets te drinken samen


Doelgroep

Leidinggevenden van:

 • Organisaties die erkend en/of gesubsidieerd zijn binnen het decreet Vlaams jeugd- en kinderrechtenbeleid;
 • organisaties die WAT WAT labelpartners zijn of WAT WAT labelpartners in aanvraag;
 • organisaties actief in de deelsector jeugdwerk die lid zijn van Sociare vzw. 

Lisa           Franken
Lisa Franken
 • Jeugdwerkondersteuner
 • De Ambrassade, Léopoldstraat, Brussel, België

€ 20 (basistarief) - € 30 (basistarief) - € 50 (solidariteitstarief)

 
 • 10 JUNI 2022 | 12:30-16:00