[anysurfer.logo]

Collegagroep Communicatie

Collegagroep Communicatie mei

communicatie   |  9 MEI 2023 | 10:00-16:00

Communicatie is een belangrijk onderdeel van organisatiemanagement, ook in het jeugdwerk. Ook onze sector beseft en erkent het belang van een goede communicatie(dienst). Maar organisaties kampen soms met specifieke problemen in de communicatiewerking: te weinig middelen, tijd of expertise… Anderzijds zijn er organisaties die al veel ervaring hebben opgedaan. Door die ervaring en expertise uit te wisselen kunnen verschillende organisaties elkaar versterken.

Bij de Collegagroep Communicatie is het even thuis komen. Vier keer per jaar komen we samen en wisselen we uit. Communicatievragen waarvoor je bij je collega’s niet terecht kan, kan je zonder schaamte stellen in deze collegagroep. Hoe maak ik een goede instagram reel? Hoe begin ik aan een nieuwe website? Welke stappen zet ik best naar een inclusieve en diverse communicatie? Hoe krijg ik collega’s overtuigd om content aan te leveren? Dat en veel meer bespreken we samen. We gaan samen op zoek naar antwoorden. Jij bepaalt mee de agenda.

En het kan zomaar zijn dat we ook een expert rond de tafel vragen als we merken dat jullie met dezelfde vragen zitten. Blokkeer alvast 6 oktober, 6 december, 2 februari en 9 mei in je agenda. Een paar weken voordien kan je het specifieke programma online terugvinden. Tot dan? 

Doelgroep

 • Deze collegagroep is voor alle communicatiemedewerkers uit erkende jeugdwerkorganisaties. 

Dorien          Verhavert
Dorien Verhavert
 • Communicatiemedewerker
 • De Ambrassade, Léopoldstraat, Brussel, België

€ 40 (sociaal tarief) – € 70 (standaardtarief) - € 100 (solidariteitstarief)

 • 9 MEI 2023 | 10:00-16:00

Gerelateerd nieuws