[anysurfer.logo]

Basisvorming startende jeugdwerkers

Basisvorming startende jeugdwerkers okt

startende jeugdwerkers   |  10 - 26 OKTOBER 2023

In een vormingstraject van twee dagen geven we je de basics mee die elke startende beroepskracht in het jeugdwerk onder de knie moet hebben. We verbreden je horizon met sessies over hoe je aan de slag kan met de missie en visie van jouw organisaties en we leggen deze naast de missie van het jeugdwerk. We voorzien ruimte om de organisaties van de andere deelnemers te leren kennen en we nemen je mee op ontdekkingstocht door het erg diverse jeugdwerklandschap.

Daarnaast scherpen we je timemanagement skills aan en kies je zelf of je je extra wilt verdiepen in coaching of vrijwilligersbeleid.

Kortom: je leert in 2 dagen alle basics die elke startende jeugdwerker achter de kiezen moet hebben om je weg te vinden binnen het jeugdwerk en je organisatie.

Het traject van twee dagen wordt aangeboden in het najaar 2023 (dit kalenderitem - zonder overnachting) en herhaald in het voorjaar 2024 (met overnachting). Je kiest voor het traject in het najaar of in het voorjaar. Je neemt twee volledige dagen deel. 

Doelgroep

Deze vorming richt zich op startende jeugdwerkers die maximum 1 jaar bezig zijn aan hun eerste job als beroepskracht in het jeugdwerk.

Per organisaties mogen er maximum 4 jeugdwerkers deelnemen. Op die manier proberen we de uitwisselingen te verrijken en creëren we kansen voor alle jeugdwerkorganisaties die nieuwe personeelsleden hebben.

Opgelet, de vorming is enkel bedoeld voor startende beroepskrachten die werken voor een organisatie die erkend is binnen het Vlaams decreet jeugd- en kinderrechtenbeleid. 

Lennert           Vorsselmans
Lennert Vorsselmans
 • Medewerker jeugdwerkondersteuning
 • De Ambrassade, Léopoldstraat, Brussel, België

€ 80 (sociaal tarief) - € 140 (standaardtarief) - € 200 (solidariteitstarief)

 • 10 OKTOBER 2023 | 09:30-16:30
 • 26 OKTOBER 2023 | 09:30-16:30