[anysurfer.logo]
You are previewing the website. You can switch to the regular view.

Save the date: Komaf naar inclusie in de vrije tijd

Save the date: Komaf naar inclusie in de vrije tijd

Jeugdwerk   |  21 JUNI 2024

Zet 5 december 2024 alvast in je agenda want dan organiseren De Ambrassade, Bataljong, het Kenniscentrum Kinderrechten en Jint samen met het Departement Cultuur, Jeugd en Media een inspirerende dag over inclusie in de vrije tijd gericht op kinderen en jongeren en hun organisaties; onder de vlag van Komaf.


Komaf bestaat 3 jaar! Vandaag de dag kan je al heel wat kennis, verhalen, tips & tricks en al onze partners vinden op de website van Komaf. Die inspiratie zetten we om in een groot inspiratiemoment op 5 december in Gent.

Deze ganse dag zal in het teken staan van ervaren, leren en verdiepen. Dat zijn bovendien de drie pijlers binnen Komaf om jeugdverenigingen stapsgewijs aan de slag te laten gaan met inclusie, diversiteit en gelijke kansen in hun omgeving. 

Programma

Het programma is rijk en gevarieerd, met sofagesprekken, dialoogtafels en plaatsbezoeken. Experts en professionals komen samen om te praten over actuele thema's zoals armoede, diversiteit en de toekomst van inclusievere vrije tijd voor alle kinderen en jongeren.