Jeugdwerk

Sterke organisaties versterken het jeugd- en kinderrechtenbeleid! De Ambrassade ondersteunt jeugdwerkorganisaties dan ook met een aanbod op maat.

Inhoudelijk en thematisch kunnen organisaties beroep doen op een gedifferentieerd aanbod van websites, studiedagen, vormingen en publicaties. Regelmatig faciliteren we thematisch overleg om opgedane kennis en expertise te vertalen in concreet bruikbare tools voor het jeugdwerk. De Ambrassade neemt ook een stimulerende netwerkrol op door organisaties tijdens haar ondersteuningsaanbod uit te dagen om over het muurtje te kijken. Zelf houdt de Ambrassade innovatieve tendensen in de gaten om die te ontsluiten in haar aanbod.


<<< In het menu hiernaast vind je een overzicht van ons aanbod in het bijzonder voor de jeugdwerkorganisaties.

Nieuws

De vertrouwensband tussen jeugdwerker en jongere staat onder druk. De Ambrassade ontvangt hierover uiteenlopende vragen. Hoe ga je hier als jeugdwerker en organisatie mee om? De Ambrassade en Vlaamse...
Hoe ga je de strijd aan tegen online haatspraak? Welke tools of vormingen zijn daarvoor nodig? Vul de bevraging in en zet ons op de goede weg!
Om automatisch vrijgesteld te worden van de grondbelasting, moeten jeugdwerkorganisaties en hun gebouwen geregistreerd worden op jeugdmaps.be vóór 15 april!