Jeugdwerk

Sterke organisaties versterken het jeugd- en kinderrechtenbeleid! De Ambrassade ondersteunt jeugdwerkorganisaties dan ook met een aanbod op maat.

Inhoudelijk en thematisch kunnen organisaties beroep doen op een gedifferentieerd aanbod van websites, studiedagen, vormingen en publicaties. Regelmatig faciliteren we thematisch overleg om opgedane kennis en expertise te vertalen in concreet bruikbare tools voor het jeugdwerk. De Ambrassade neemt ook een stimulerende netwerkrol op door organisaties tijdens haar ondersteuningsaanbod uit te dagen om over het muurtje te kijken. Zelf houdt de Ambrassade innovatieve tendensen in de gaten om die te ontsluiten in haar aanbod.


<<< In het menu hiernaast vind je een overzicht van ons aanbod in het bijzonder voor de jeugdwerkorganisaties.

Nieuws

Tijdens de zomer is het jeugdwerk op zijn best. Jullie verhalen & projecten zijn prachtig, maar krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen. Vertel ons het bijzondere of unieke verhaal dat jouw organisatie deze zomer schrijft en wij doen ons best om die bij de juiste mensen te krijgen.
Kruis het in het vet aan in je agenda, schilder het op het plafond boven je bed, tatoeëer het op je arm, zet je alarm, … want op dinsdag 12 juni 2018 vindt het congres Jeugdwerkwerkt plaats. Op deze...
Zit jij boordevol ideeën om het samenleven in jouw buurt gezelliger te maken? Begeleid je kinderen en jongeren die zich willen inzetten? Stel je dan kandidaat voor de projectoproep 'Delhaize Fonds' ! Je vereniging kan er tot 5000 euro mee krijgen.