Jeugdwerk

Sterke organisaties versterken het jeugd- en kinderrechtenbeleid! De Ambrassade ondersteunt jeugdwerkorganisaties dan ook met een aanbod op maat.

Inhoudelijk en thematisch kunnen organisaties beroep doen op een gedifferentieerd aanbod van websites, studiedagen, vormingen en publicaties. Regelmatig faciliteren we thematisch overleg om opgedane kennis en expertise te vertalen in concreet bruikbare tools voor het jeugdwerk. De Ambrassade neemt ook een stimulerende netwerkrol op door organisaties tijdens haar ondersteuningsaanbod uit te dagen om over het muurtje te kijken. Zelf houdt de Ambrassade innovatieve tendensen in de gaten om die te ontsluiten in haar aanbod.


<<< In het menu hiernaast vind je een overzicht van ons aanbod in het bijzonder voor de jeugdwerkorganisaties.

Nieuws

Ben jij een cultuureducatieve organisatie? Dan moet je dit zeker lezen! Vanaf 1 januari 2018 zijn de provincies niet langer bevoegd voor de persoonsgebonden bevoegdheden, zoals Cultuur, Jeugd,...
Het gloednieuwe Kampcharter tussen jeugdorganisaties, Vlaamse gemeenten en kampuitbaters is er! Deze engagementsverklaring vraagt aan alle partijen vooral een groot onderling begrip. Goede afspraken en respect voor elkaar zijn de basis van een goede kampzomer.
Wil je genieten van een vrijstelling van de onroerende voorheffing? Registreer jouw lokaal dan NU op jeugdmaps.be!