Jeugdwerk

Sterke organisaties versterken het jeugd- en kinderrechtenbeleid! De Ambrassade ondersteunt jeugdwerkorganisaties dan ook met een aanbod op maat.

Inhoudelijk en thematisch kunnen organisaties beroep doen op een gedifferentieerd aanbod van websites, studiedagen, vormingen en publicaties. Regelmatig faciliteren we thematisch overleg om opgedane kennis en expertise te vertalen in concreet bruikbare tools voor het jeugdwerk. De Ambrassade neemt ook een stimulerende netwerkrol op door organisaties tijdens haar ondersteuningsaanbod uit te dagen om over het muurtje te kijken. Zelf houdt de Ambrassade innovatieve tendensen in de gaten om die te ontsluiten in haar aanbod.


<<< In het menu hiernaast vind je een overzicht van ons aanbod in het bijzonder voor de jeugdwerkorganisaties.

Nieuws

Met het jeugdwerk nemen we deel aan de Belgian Pride Parade onder de noemer ‘Youthwork @ Pride’. Heb jij zin om een Ally te worden en je zo in te zetten voor gelijke behandeling en aanvaarding van mensen in een minderheidspositie?
Ongeveer een jaar geleden, op 4 april 2016 om precies te zijn, lanceerden we met veel toeters en bellen het project 'Wereldspelers - jeugdwerk zonder grenzen'. Maar wat gebeurde er allemaal in dat afgelopen jaar op Wereldspelersvlak? Je leest het hier!
Begeleid jij als jeugdwerker jonge ondernemers in je organisatie? Kom dan zeker naar Baas Boven Baas. BAAS organiseert voor de derde keer een evenement voor en door jonge ondernemers in de...