[anysurfer.logo]

Vlaamse Jeugdraad zoekt locaties voor hun mobiele kiesbureau

Vlaamse Jeugdraad zoekt locaties voor hun mobiele kiesbureau

Vlaamse Jeugdraad   |  13 OKTOBER 2020
Van 9 tot en met 22 november is het zover. Alle kinderen en jongeren tussen 12 en 30 jaar kunnen stemmen op nieuwe adviseurs en thema’s voor de Vlaamse Jeugdraad. Stemmen kan je online, maar dat kan je ook op #CampingKies. Wil jij een mobiele kiesbureau uitnodigen op jouw jeugdwerkactiviteit? Laat hen iets weten.

Door Vlaanderen

Tijdens de kiesweken rijden kandidaat adviseurs, onze huidige adviseurs en staffers rond met een Kiesmobiel. Elke locatie waar ze stoppen, transformeren ze tot Camping Kies, dé hotspot waar kinderen en jongeren hun stem kunnen laten horen. Elke dag zullen ze te vinden zijn in een andere stad, locatie, op scholen of universiteiten. Maar om zo veel mogelijk kinderen en jongeren te laten stemmen, gaan we ook op zoek naar absolute hotspots! En daarvoor rekenen we op jou.

Hoe werkt het?

Organiseer je tussen 9 en 22 november een bijeenkomst of evenement? Heb je zin om de activiteit van je jeugdvereniging te pimpen met een extraatje? Of kan jij veel mensen optrommelen om te stemmen voor de nieuwe Vlaamse Jeugdraad. Laat hen iets weten! Dan vliegen ze met piepende banden jouw richting uit, met de festivalcamping die je deze zomer hebt moeten missen.

Ze vragen niet veel, buiten genoeg open ruimte en een veelheid aan kinderen en jongeren die goesting hebben om hun stem te gebruiken. Ze hebben aan alles gedacht. Regen of zon, ze stellen hun camping buiten op, ze dragen mondmaskers en blijven op veilige afstand. Mogen ze eens passeren? Laat hen weten waar, wanneer en waarom via en dan nemen ze zo snel mogelijk contact met je op. Tot dan!

Geef een seintje aan Jihad:

Jihad          Van Puymbroeck
Jihad Van Puymbroeck
 • Projectmedewerker verkiezingen Vlaamse Jeugdraad