[anysurfer.logo]
You are previewing the website. You can switch to the regular view.

Verrijk je jeugdwerk met inclusieve expertise

Verrijk je jeugdwerk met inclusieve expertise

Jeugdwerk   |  14 APRIL 2024

Ben jij een jeugdwerker die streeft naar inclusief jeugdwerk voor iedereen? Dan is deze boeiende vorming precies wat je nodig hebt om je vaardigheden te vergroten en je organisatie naar een inclusieve toekomst te leiden. 


Samen met Ouders voor Inclusie, Oranje vzw en Jonge Helden bundelen we krachten om je een diepgaande ervaring te bieden die je niet mag missen. In deze vorming krijg je een brede kennis over verschillende beperkingen en leer je hoe je inclusie kunt bevorderen binnen je jeugdwerk. 

      • Je ontdekt wat de wet zegt over inclusief jeugdwerk en leert omgaan met uitdagingen, zowel binnen je organisatie als voor je vrijwilligers. Belangrijk is het begrip van waarom laagdrempelig en inclusief jeugdwerk essentieel zijn voor een diverse samenleving en een gelijk speelveld voor alle kinderen en jongeren.
      • De vorming biedt concrete voorbeelden van succesvol inclusief jeugdwerk, verteld door ouders, jeugdwelzijnswerkers en deelnemers.
      • Ook krijg je praktische tools om je eigen werking inclusiever te maken en samen met je collega's aan de slag te gaan. 
Of je nu een jeugdwerker bent, een vrijwilliger of een leidinggevende, deze training biedt waardevolle inzichten en praktische tools die direct toepasbaar zijn in je dagelijkse werk.

Mis deze kans niet om je expertise te vergroten, je organisatie inclusiever te maken en een positieve impact te hebben op het leven van kinderen en jongeren met een beperking
Schrijf je vandaag nog in voor deze inspirerende vorming en zet samen de stap naar een inclusieve toekomst!