[anysurfer.logo]

(Ver)bouwen van jeugd(werk)infrastructuur: leer er alles over

(Ver)bouwen van jeugd(werk)infrastructuur: leer er alles over

Jeugdwerk   |  28 OKTOBER 2019

Op donderdag 14 november staat de eerste editie van de inspiratiedag jeugd(werk)infrastructuur op de agenda. We focussen deze keer op het bouwen en verbouwen van jeugd(werk)infrastructuur.  

Programma

In de voormiddag willen we inspireren, uitwisseling, expertise opbouwen en delen rond (ver)bouwen. We laten 4 tot 6 ervaringsdeskundigen (een architect, iemand die een bouwproces heeft getrokken als vrijwilliger, parochie, gemeente, enz.) aan het woord. Zij zullen elk vanuit hun invalshoek een case rond het (ver)bouwen van jeugd(werk) infrastructuur pitchen. Daarbij wordt ook ingezet op interactie en uitwisseling tussen sprekers en deelnemers. 

In de namiddag gaan we aan de slag met de input uit de voormiddag. Hoe kunnen we de expertise uit de voormiddag omzetten naar de praktijk? Dit kan leiden tot het ontwikkelen van een tool, tot een artikel ter inspiratie van lokale groepen of tot een samenwerking met nieuwe partners. Via deze inspiratiedagen willen we samen vorm geven aan de toekomst van jeugd(werk)infrastructuur. Voor meer en betere ruimte voor kinderen en jongeren. 

Praktisch

  • Locatie
    Comeniussite @ Dapperenstraat 20 te 1081 Koekelberg
  • Kostprijs
    Enkel de voormiddag is betalend (20, 30 of 50 euro). De namiddag is gratis, geef wel duidelijk aan bij het inschrijven of je enkel voor één dagdeel of beide blijft.