[anysurfer.logo]

Vacature: straffe jeugdwerkondersteuner gezocht

Vacature: straffe jeugdwerkondersteuner gezocht

Jeugdwerk   |  6 DECEMBER 2021

Wij zoeken een straffe collega die gebeten is om jeugdwerkers en jeugdwerkorganisaties op maat te ondersteunen. Hou je van het begeleiden van groepen? Laat (kader)vorming je niet los en wil je het volgend jeugdwerkcongres organiseren? Dan ben jij onze gedroomde collega! Reageer vóór 14 december.

  • De Ambrassade ondersteunt jeugdwerkers en jeugdwerkorganisaties om het recht op jeugdwerk voor àlle kinderen en jongeren te realiseren. We doen dit in een context waarbij de noden en uitdagingen van vrijwilligers, professionals en hun organisaties snel wijzigen. Jouw job bestaat erin om hier zo flexibel, maar duurzaam mogelijk op in te spelen. Je solliciteert dus niet exact voor dit takenpakket, maar wel voor een takenpakket dat jaarlijks inspeelt op relevante noden en tendensen én pakt dit zo kwaliteitsvol mogelijk aan.

  • Als jeugdwerkondersteuner wil je vrijwilligers en professionals in het jeugdwerk zo goed mogelijk ondersteunen in hun functioneren. Je bouwt daarbij de dienstverlening van De Ambrassade kwaliteitsvol verder mee uit.

  • Als jeugdwerkondersteuner breng je de realiteiten van jeugdwerkorganisaties in al hun verscheidenheid qua werkvorm, historiek, grootte, inhoudelijke uitdagingen, enz. in kaart en vertaalt dit in sterke ondersteuningsvormen om de positie van jeugdwerk in de samenleving te versterken.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt?