[anysurfer.logo]

Update Fourage - inschrijvingen openen pas in januari

Update Fourage - inschrijvingen openen pas in januari

Jeugdwerk   |  6 DECEMBER 2021

Twee weken geleden kon je op onze website lezen dat het programma van Fourage 2022 online zou staan op maandag 6 december, en dat de inschrijvingen zouden openen op woensdag 8 december. 

Intussen is de corona-situatie heel wat onzekerder geworden, en hebben we bijgevolg gekozen om het openen van de inschrijvingen te verlaten. 

Waarom doen we dat? 

We willen van Fourage 2022 niet enkel een straf vormingsmoment maken, maar vooral ook een evenement waar je zonder zorgen kan genieten van de leuke sfeer, het ontmoeten van zovele jeugdwerkcollega's, de toffe babbels, enz.
Om dat te kunnen vrijwaren, moeten de coronacijfers in februari beter zijn. En dat kunnen we nu nog niet voorspellen. Daarom stellen we het openen van de inschrijvingen uit tot na de kerstvakantie. We hopen dan meer zicht te hebben of Fourage kan doorgaan binnen de corona-maatregelen die dan gelden.
Maandag 10 januari hakken we de knoop door. Als Fourage effectief kan doorgaan, zullen de inschrijvingen openen op woensdag 12 januari 2022, 12u00.

We branden alvast 1000 kaarsjes, doen schietgebedjes en kruisen vingers en tenen zodat Fourage 2022 kan doorgaan. Als dat het geval is, zorgen we ervoor dat het een superzotte editie wordt!

Wanneer komt het programma online?

Het programma zal woensdag 8 december om 12u00 online komen. Zo heeft iedereen genoeg tijd om te kiezen welke workshops hij/zij/die wil volgen.

Zit je nog met vragen?

Stuur dan een e-mail naar Lisa Franken (lisa.franken@ambrassade.be).