[anysurfer.logo]

Schrijf je in voor Binnenkoppers

Schrijf je in voor Binnenkoppers

Jeugdwerk   |  12 FEBRUARI 2021

Binnenkoppers, dé inspiratiedag voor social-profitorganisaties

Binnenkoppers is dé inspiratiedag voor social-profitorganisaties. Op de allereerste editie op 9 maart 2021 brengen we medewerkers van vzw’s, ngo’s, overheden, … samen tijdens een interactief online evenement alsof je er live bij bent.

De Ambrassade is partner van Binnenkoppers. Met Binnenkoppers willen we het jeugdwerk inspireren, uitwisseling faciliteren en over het muurtje kijken naar andere sectoren om je organisatie een boost te geven!

Wat staat er op het programma?

17 boeiende sprekers geven het beste van zichzelf. De dag start met twee keynote-sprekers. Hannes Coudenys deelt ervaring rond creatief communiceren en Kaat Peeters geeft een lezing over het vergroten van je impact. Daarnaast zal oa Koen Vermeulen komen vertellen over hoe vrijwilligerswerk werkt maar dan anders anno 2021, onze eigen Emma Daeleman van WAT WAT zal aan het woord zijn over influencermarketing of misschien luister je wel naar Katelijne Moreel van Publiq die je meer info geeft over hun diversiteitsplan en hoe jij daarmee aan de slag kan gaan.

Benieuwd naar het hele programma? Surf zeker naar binnenkoppers.be

Inschrijven kan nog tot 8 maart.