[anysurfer.logo]

Samen met WAT WAT #tegenpesten

Samen met WAT WAT #tegenpesten

Jeugdinformatie   |  6 FEBRUARI 2019

Tegen pesten, dat zijn we toch allemaal? Tijd om dit in de kijker te zetten! Want de Week tegen Pesten komt eraan. Van 22 februari tot en met 1 maart maken scholen, sportclubs en jeugdverenigingen een sterk statement tegen pesten.

Voor het eerst is er nu ook een campagne die zich ook op jongeren. WAT WAT is hiervoor de officiƫle partner van het Netwerk Kies Kleur tegen Pesten. WAT WAT transformeert van 22 februari tot en met 1 maart tot WAT WAT tegen pesten, met authentieke getuigenissen en tips van de WAT WAT ambassadeurs. Ketnet is opnieuw de partner voor de kindercampagne tot 12 jaar.

Laat zien dat ook jouw organisatie streeft naar een pestvrije omgeving!

  • Bestel de campagneposters van Ketnet of WAT WAT tegen pesten en hang ze op in je jeugdhuis of -lokaal. Voor een pakketje van 5 posters betaal je 2 euro verzendkosten.

  • Volg het YouTube- en Instagramkanaal van WAT WAT in de Week tegen Pesten. Share, like en spread the word! Deel de filmpjes op jouw social media met de hashtag #tegenpesten.

  • Pakt jouw jeugdvereniging of -organisatie actief pesten aan? Doe dan mee aan de wedstrijd voor jeugdverenigingen en maak kans op 1000 euro!