[anysurfer.logo]

Registreer je vereniging voor fundraising en vrijwilligers

Registreer je vereniging voor fundraising en vrijwilligers

Jeugdwerk   |  10 NOVEMBER 2020
Give a Day

Give a Day is een relatief nieuwe matchingswebsite voor vrijwilligerswerk, waar ze vrijwilligers en organisaties matchen. Het is een social impact organisatie die vooral verbinding wil creëren. Sinds de corona-crisis is het platform geboomd en maken (onder andere) vele tientallen gemeenten gebruik van het platform om initiatieven en vrijwilligers te linken. Nu hebben ze ondertussen ook de missie opgevat om ook op het gebied van fondsenwerving in de bres te springen. Onder andere naar aanleiding van het snoeien in de subsidies en het wegvallen van de warmste week. www.iksteunmijngoededoel.be is het platform dat ze hiervoor gebruiken. 

Registreer je vereniging

Organisaties kunnen zich registreren via www.iksteunmijngoededoel.be/start en maken zo een eigen pagina aan waarop ze zichzelf voorstellen en ze hun eigen inzamelacties kunnen registreren. Je geeft je gegevens in om donaties of het geld van ingediende inzamelacties door burgers of bedrijven te kunnen ontvangen. Via deze manier gaat het geld rechtstreeks naar organisaties.

Niet onbelangrijk: Al het geld gaat rechtstreeks naar de verengingen. Ze zijn geen tussenpersoon in de geldstromen en vragen geen financiële bijdrage. Nu niet, later niet. Het is een campagne die ze op lange termijn willen uitbouwen. Het stopt dus niet na dit jaar.

Er wordt via verschillende (media)kanalen getracht om mensen massaal naar het digitaal fundraising platform te laten surfen en individueel of samen actie te ondernemen! Zet ook zeker jouw eigen communicatiekanalen mee in om de bekendheid te vergroten. Zo hopen ze samen een grote solidariteitsgolf te creëren en jullie een extra steuntje in de rug te geven.

Meer informatie

Mocht je nog vragen hebben hierover, neem dan rechtstreeks contact op met tine@giveaday.be of bart@giveaday.be