[anysurfer.logo]

Persverantwoordelijke, maak gebruik van Ammco Media Monitoring aan verminderd tarief

Persverantwoordelijke, maak gebruik van Ammco Media Monitoring aan verminderd tarief

Jeugdwerk   |  19 JANUARI 2023

Verschijn jij met je organisatie regelmatig in de pers? Op zoek naar een manier om de vermeldingen van je organisatie in de pers bij te houden? We bieden erkende jeugdorganisaties een abonnement aan verminderd tarief aan bij het media monitoring platform Ammco. 

 Einde samenaankoop Gopress. 

Eind 2022 schakelde GoPress over naar BelgaPress. De vernieuwing van het platform betekende ook een einde voor de samenaankoop voor Go Press-abonnementen. De Ambrassade werkte in overleg met Go Press aan een samenaankoop voor de jeugdsector, die liep eind 2022 ten einde. Als organisatie kan je er wel nog zelf voor kiezen om een abonnement bij Belgapress te behouden of te op starten. 

Abonnement bij Ammco aan verminderd tarief. 

Heel wat organisaties hebben wel nog nood aan een duidelijk persoverzicht om persvermeldingen en quotes bij te houden. De Ambrassade werkte daarom in samenwerking met het media monitoring platform Ammco een goedkopere abonnementsformule uit. Elke organisatie, erkend en/of gesubsidieerd binnen het Vlaams decreet jeugd- en kinderrechtenbeleid, kan daarop intekenen. Met Ammco kan je handig een overzicht bewaren over de vermeldingen van je organisatie, woordvoerders of gekozen onderwerpen.

 Wat houdt zo'n abonnement in?

 • Een abonnementsprijs van 100 euro per jaar. Inclusief maandelijkse rapporten, zoekfunctie, analyse en persoverzicht van je vermeldingen op basis van vooraf gekozen sleutelwoorden, bijvoorbeeld: de naam van je organisatie en je woordvoerder.
 • Je krijgt elk artikel waarin jouw organisatie of gekozen sleutelwoord wordt gebruikt meteen doorgestuurd op een door jou gekozen e-mailadres, meteen downloadbaar als pdf-bestand, zonder paywall. Per artikel betaal je 3,50 euro. Bij 50 persvermeldingen betaal je dus 175 euro, bovenop je jaarlijkse abonnementskost.
 • Introductie tot het platform en service op maat via Ammco. 

Heb je interesse in een abonnement bij Ammco om je persvermeldingen bij te houden en wil je graag contact leggen voor een eerste kennismaking met het platform, vooraleer je een abonnement afsluit? Neem dan contact met de persverantwoordelijke van De Ambrassade: Jory Maeyaert via het mailadres jory.maeyaert@ambrassade.be

Jory          Maeyaert
Jory Maeyaert
 • Pers- en communicatiemedewerker