[anysurfer.logo]

Personeelsnieuws

Personeelsnieuws

Jeugdwerk   |  16 SEPTEMBER 2019


Nieuwe coördinator WAT WAT en communicatiebeleid: Sarah Latré

Sarah Latré, huidige persverantwoordelijke van Vlaamse Jeugdraad en De Ambrassade, zal Ellen De Boeck vervangen. Ze zal het team WAT WAT coachen en aansturen en samen met hen de dromen en ideeën voor WAT WAT in handen nemen. En als coördinator communicatiebeleid zal ze onze organisatie klaar maken voor de toekomst op het vlak van strategische communicatie. 

Don vertrekt

Eind oktober vertrekt Don Pandzou na bijna 3 jaar bij De Ambrassade gewerkt te hebben. Hij was beleidsmedewerker armoede en superdiversiteit. Hij wordt kabinetsmedewerker bij Pascal Smet voor het Brussel hoofdstedelijk gewest. Bedankt, Don, voor alle inzichten die je binnenbracht. Wij wensen Don veel succes toe bij zijn nieuwe uitdaging.

Teamcoach administratie en medewerker zakelijk beheer: Vanessa De Geyter

Deze nieuwe functie zal ingevuld worden door Vanessa De Geyter. Vanessa studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen en werkte de afgelopen 9 jaar bij de Gezinsbond op de boekhouding en op de personeelsdienst. Vanessa brengt heel wat financiële kennis en inzichten binnen over integrale kwaliteitszorg. Vanessa zal op De Ambrassade de administratieve ploeg coachen en het zakelijk beheer opnemen.

Heb je nog vragen over deze nieuw ingevulde jobs? Neem contact op met Eva.