[anysurfer.logo]

Oproep: gratis filmploeg op je jeugdwerkkamp of -activiteit deze zomer

Oproep: gratis filmploeg op je jeugdwerkkamp of -activiteit deze zomer

Jeugdwerk   |  17 MEI 2021

Ravage, de vrijwilligersploeg van Mediaraven staat net zoals de voorbije jaren te popelen om de jeugdwerkzomer in beeld te brengen.

Het zal opnieuw een unieke jeugdwerkzomer worden, anders dan anders, maar ongetwijfeld even plezant! Dat weten we intussen wel. Reden te meer om de speelpleinen, activiteiten, jeugdhuis-avonden of kampen in beeld te brengen. 

Natuurlijk zal de filmploeg van Ravage de zomerregels opvolgen en toepassen tijdens het bezoeken van kampen, activiteiten en speelpleinen.
We weten dat we in de zomerregels en het zomerplan aanraden om geen externen te ontvangen. Het leek ons toch belangrijk om de jeugdwerkzomer van 2021 in beeld te brengen. Een kans om de veerkracht van jeugdwerk met trots te tonen. Daarom besloten we om deze oproep te lanceren, i.s.m. Mediaraven. We brengen in beeld waarom het zo belangrijk is dat de jeugdwerkzomer is doorgegaan. Waarom kinderen en jongeren nood hebben aan jeugdwerk en hoe sterk en flexibel het jeugdwerk is omgegaan met de zomerregels en het zomerplan.

Mogelijks zal er ook een fotograaf worden meegestuurd die foto’s neemt tijdens dat de filmploeg van Ravage aan het werk is. Deze foto’s zullen o.a. gebruikt worden in de nieuwe editie van het Ambras Magazine van De Ambrassade.

Je leest het: we willen tonen wat voor een straffe zomer we op poten kunnen zetten. Net zoals vorig jaar in moeilijkere omstandigheden, maar daarom niet minder veilig of plezant!
Natuurlijk willen we jullie ook gewoon de kans geven om gratis en voor niets een leuk filmpje te laten maken van je speelplein, activiteit of kamp. Niet alleen zal het gedeeld worden op onze eigen Social Media en website van De Ambrassade, ook Mediaraven zal de beelden mee delen. Je kan het filmpje van jouw zomeraanbod, dat Ravage er ongetwijfeld fantastisch zal doen uitzien, uiteraard zelf inzetten in je eigen communicatie. 

Denk je dus aan een kamp, vakantie, activiteit, speelplein, jeugdhuis-activiteit, … waar de ploeg van Ravage deze zomer mag komen om te filmen? Wil jij jouw speelplein of vakantie graag laten shinen? Dit is de kans om jouw evenement in beeld te brengen, gratis en voor niets! Vul onderstaand formulier dan zeker in tegen vrijdag 28/5/2021, 18u. We nemen na de deadline contact met je op om te laten weten of Ravage al dan niet langskomt tijdens je aanbod. 

Opgelet: als je een activiteit of kamp van een lokale vereniging ingeeft in het formulier, moet je wel weten of de vrijwilligers die het kamp of de activiteit organiseren het zien zitten om de Ravage ploeg in deze Corona-tijden te ontvangen.