[anysurfer.logo]

Nieuwe coördinator Vlaamse Jeugdraad bekend

Nieuwe coördinator Vlaamse Jeugdraad bekend

Jeugdwerk   |  16 DECEMBER 2019

Vanaf 6 januari zal Inge Geerardyn als coördinator het bruisende, pittige werk van de Vlaamse Jeugdraad verder op de kaart zetten. Inge is geen vreemde voor de Vlaamse Jeugdraad, want ze werkt nu als beleidsmedewerker jeugdwerk bij De Ambrassade. Ze kent de Vlaamse Jeugdraad door en door en zal vanaf 2020 samen met de geweldige ploeg van adviseurs, vrijwilligers en ondersteuners haar tanden zetten in beleidswerk en belangenbehartiging voor kinderen, jongeren en hun organisaties - soms als luis in de pels, maar altijd als kwaliteitsvol adviesorgaan.

Inge studeerde Politieke Wetenschappen en Rechten aan de KU Leuven. Voor ze bij De Ambrassade aan de slag ging, werkte ze bij de KU Leuven en de Verenigde Verenigingen. De nieuwe coördinator heeft uiteraard ook een verleden in het jeugdwerk, want ze was jarenlang actief bij de KSA.

Inge volgt de vorige coördinator Dries De Smet op. Ze vormt zo een belangrijk aanspreekpunt voor beleidsmakers en staat mee aan het roer van een straf jaar voor de Vlaamse Jeugdraad, vol advieswerk en een nieuw verkiezingstraject. 

Welkom Inge, wij hebben er heel veel goesting in!

Inge          Geerardyn
Inge Geerardyn
 • Coördinator Vlaamse Jeugdraad