[anysurfer.logo]

#jeugdwerkwerkt reflectietool

#jeugdwerkwerkt reflectietool

Jeugdwerk   |  25 NOVEMBER 2019

Tekening: eigenaarschap

Wat betekent het DNA van de jeugdwerker voor jou? En wat betekent de missie van het jeugdwerk voor je organisatie? Dat kom je te weten als je reflecteert met de 9 tekeningen van onze #Jeugdwerkwerkt tool.

Met het congres #Jeugdwerkwerkt vorig jaar ontwikkelden we een taal om de waarde van jeugdwerk uit te drukken. Wat maakt ons jeugdwerkers? Wat verbindt ons? Om verder na te denken wat het DNA van de jeugdwerker en de 4 rechten uit onze gedeelde missie betekenen in de praktijk, ontwikkelden we een handige #Jeugdwerkwerkt reflectietool.

Aan de slag

Aan de hand van 9 tekeningen dagen we je uit om verder na te denken wat het DNA en de missie voor jullie organisatie betekenen. Je kan deze oefening samen doen met je collega's, je bestuur, je vrijwilligersploegen of met je stuurgroep die momenteel jullie beleidsplanningsproces aan het vormgeven is. Want de uitkomsten van deze reflectieoefeningen kunnen meteen input zijn voor het aanscherpen van je eigen missie en visie of het formuleren van doelstellingen en acties voor je nieuwe beleidsnota 2022-2025.