[anysurfer.logo]

Hoe duurzaam en energie-efficiënt (ver)bouwen? Leer het op de inspiratiedag jeugd(werk)infrastructuur

Hoe duurzaam en energie-efficiënt (ver)bouwen? Leer het op de inspiratiedag jeugd(werk)infrastructuur

Jeugdwerk   |  6 JANUARI 2020

Op dinsdag 28/1 staat de tweede inspiratiedag jeugd(werk)infrastructuur op de planning. Dit keer focussen we op hoe je jouw jeugdlokalen op een duurzame en energie-efficiënte manier kan (ver)bouwen. 

Programma

Tijdens de voormiddag laten we ons graag inspireren door een aantal ervaringsdeskundigen. Momenteel kunnen wij volgende namen communiceren:

  • Tjeu Binnebeek werkt heden bij Emaze (energieadvies bureau) en op het moment van de inspiratiedag zal hij aan de slag zijn als medewerker bij VEB (Vlaams Energiebedrijf). Hij heeft ervaring met scans bij jeugdwerkinfrastructuur en de mogelijke quick wins en investeringen.
  • Kelly Timperman is energieadviseur bij Bruxeo. Zij bieden hun expertise en ervaring aan Brusselse social profit ondernemingen die expertise willen besparen. Ze neemt ons mee in een aantal bevindingen die ze de voorbije jaren opdeden bij het scannen van infrastructuur van vzw’s. 
  • Steven Vromman ook wel Low Impact Man genoemd komt het jeugdwerk en andere betrokken partners graag inspireren over hoe je gedragswijzigingen kan stimuleren bij anderen, hoe je de groep meekrijgt... 
Tijdens de namiddag  gaan we aan de slag met de input uit de voormiddag. Hoe kunnen we de expertise uit de voormiddag omzetten naar de praktijk? Dit kan leiden tot het ontwikkelen van een tool, tot een artikel ter inspiratie van lokale groepen of tot een samenwerking met nieuwe partners.

Praktisch

  • Locatie
    De Ambrassade - Leopoldstraat 25, 1000 Brussel

  • Kostprijs
    Enkel de voormiddag is betalend (20, 30 of 50 euro). De namiddag is gratis, geef wel duidelijk aan bij het inschrijven of je enkel voor één dagdeel of voor beide blijft.