[anysurfer.logo]

Gratis energiescan of - coaching in het jeugdwerk

Gratis energiescan of - coaching in het jeugdwerk

Jeugdwerk   |  13 JULI 2022

Overschakelen op groene, hernieuwbare stroom en minder energie verbruiken, dat is wat ons te doen staat. De wereld moet een pak duurzamer worden. Dat wil zeggen: ook meer letten op ons energieverbruik. En dat geldt ook voor jouw jeugdwerkinfrastructuur

Pulse helpt je gratis op weg met de eerste stap. 

Gratis?! Ja, helemaal gratis! Afhankelijk van je verbruik bieden ze jou

  • een compacte energiecoaching en maximaal 10.000 euro voor de uitvoering van quick wins voor lokalen met een laag jaarlijks verbruik (minder dan 40 kWh/m² per jaar)
    OF 
  • een heuse energiescan, met aansluitend de mogelijkheid tot het aanvragen van een investeringssubsidie voor de uitvoering van de geadviseerde maatregelen (zonder verplichting), voor gebouwen met een hoog jaarlijks verbruik (meer dan 40 kWh/m² per jaar) 
TIP!
Je twijfelt nog of een energiecoaching of -scan wel iets voor jou zijn? Gebruik dan deze checklist die Pulse speciaal voor jeugdwerkorganisaties samenstelde en ga zelf aan de slag met aanpassingen die je kan doorvoeren in je jeugdwerklokaal. De checklist helpt je al een heel eind op weg! Overtuigd van de noodzaak aan een coaching of scan, kom dan meer te weten via de website van Pulse.