[anysurfer.logo]

Global For Climate vrijdag 24 mei: nog één keer allen samen de straat op voor het klimaat!

Global For Climate vrijdag 24 mei: nog één keer allen samen de straat op voor het klimaat!

Jeugdwerk   |  22 MEI 2019
Global for climate betoging 24 mei

Al 20 keer kwamen ongelooflijk veel jongeren op straat om een sterker klimaatbeleid te eisen. Deze vrijdag, 24 mei, roepen we samen met Youth For Climate nog één laatste keer voor de verkiezingen op om samen met de jongeren op straat te komen.  

Jongeren liggen duidelijk wakker van het klimaat en politiek, dat hebben ze de voorbije maanden bewezen. Het is aan ons om ervoor te zorgen dat ze gehoord worden. 

Daarom een warme oproep om samen met ons mee te wandelen in de betoging deze vrijdag. Om zo te tonen dat het jeugdwerk de jongeren die de voorbije maanden op straat kwamen ondersteunt. 

We spreken af om 12u in de bistro van De Ambrassade. Daar lunchen we samen (pak zelf je bokes mee) en rond 12u30-12u45 vertrekken we richting Kunstberg. 
De betoging start om 13u aan de Kunstberg en gaat richting Tour & Taxis, waar afgesloten wordt met optredens van Absynthe Minded, Alice on the Roof, Tourist LeMC, enz.

We hopen op een massale opkomst om zo het jeugdwerk zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en samen met de jongeren een strek signaal te geven aan de politiek. 

Dus één boodschap: trommel al je collega's en vrijwilligers op en betoog vrijdag mee!