[anysurfer.logo]

Genoeg van de papiermolen? Geef mee vorm aan het verenigingsloket

Genoeg van de papiermolen? Geef mee vorm aan het verenigingsloket

Jeugdwerk   |  9 NOVEMBER 2021

Het verenigingsloket (V-loket) wil interacties tussen verenigingen en dienstverleners op één plaats samenbrengen en vereenvoudigen. Op die manier willen ze het verenigingsleven vlotter en overzichtelijker maken. Om dit te kunnen realiseren rekent het V-team op de inbreng en ideeën van zoveel mogelijk verschillende verenigingen en overheden.

Wat kan jij doen?

Als organisatie bots je vast ook zelf af en toe op de zoveelste administratieve rompslomp waar je door moet voor je een aanvraag kan doen voor het gebruik van materiaal, aanpassingswerken aan een gebouw, een aanvraag voor een bepaalde activiteit in een bepaalde stad etc…

Om die papiermolen eenvoudiger te maken willen ze werk maken van het verenigingsloket dat gelijkenissen vertoont met het burgerprofiel of het ondernemersprofiel en de aanvragen voor jouw organisatie makkelijker wil maken. Om zo goed mogelijk te voldoen aan de noden van de organisaties zelf willen ze jouw input. Ben jij degene die vaak aanvragen moet indienen en heb je goede ideeën over hoe het beter kan! Jouw feedback hebben ze nodig, laat je gaan op het communityplatform.

Moedig ook jouw achterban aan

Niet alleen jij, maar ook lokale groepen, vrijwilligers van de speelpleinwerkingen die jij ondersteunt, de verantwoordelijke van de vakanties in een bepaalde regio… ondervinden deze administratieve rompslomp en hebben vast ook goede ideeën om dit te verbeteren. Moedig ook hen aan om mee feedback en oplossingen te geven via het community platform! 

Aan de slag

Allen naar het communityplatform! Je kan er commentaar geven op reeds bestaande stellingen en nieuwe ‘pijnpunten’ toevoegen: