[anysurfer.logo]

Evenementen dit najaar: hoe pakken we dat aan?

Evenementen dit najaar: hoe pakken we dat aan?

Jeugdwerk   |  1 SEPTEMBER 2020

Ook dit najaar moeten we rekening houden met het coronavirus. Onze evenementen die al van voor de zomer in de kalender staan, zullen daarom niet allemaal doorgaan in de vorm zoals gepland. Elke studiedag, vorming, collegagroep, ... wordt omgezet naar een veilige omgeving die coronaproof is.

Offline / Online / Mix

Op basis van het soort evenement, de doelstellingen van het moment en het aantal deelnemers dat we willen bereiken, kozen we om toch in het echt samen te komen, het volledig online te laten plaatsvinden of een mix van beide toe te passen. In de loop van de eerste week van september zal in onze kalender op de website bij elk evenement duidelijk vermeld worden voor welke manier we kozen.

Corona-maatregelen 

Als momenten offline doorgaan zullen wij er alles aan doen om de studiedag of vorming coronaproof te laten doorgaan door deze maatregelen toe te passen: 

  • De deelnemers ontvangen op voorhand een mail van ons met de gedetailleerde richtlijnen. 
  • Ben je ziek, vertoon je symptomen of behoor je tot een risicogroep? Dan blijf je thuis. 
  • We brengen bewegwijzering aan om de circulatie in het gebouw vlot en veilig te laten verlopen We zorgen voor grote vormingslokalen waardoor we de social distancing steeds kunnen respecteren. 
  • Alle deelnemers brengen zelf een mondmasker mee. Dit mondmasker wordt de hele tijd gedragen, behalve wanneer de deelnemers plaatsnemen. Op dat moment is de social distancing van toepassing. 
  • We zorgen voor voldoende hygiĆ«nisch materiaal zoals handgel en ontsmettingsspray. 
  • We maken zoveel mogelijk gebruik van buitenruimtes en/of ventileren regelmatig de lokalen. 
  • Tijdens de koffie- en lunchpauzes hebben we extra aandacht voor hygiĆ«ne en zorgen we voor een veilig circulatie- en verdeelsysteem. 
  • We houden de gegevens van de deelnemers bij zodat we deze, indien nodig, aan de contact tracing kunnen bezorgen. 

Inschrijven? 

Voor een groot deel van onze dienstverlening kan je nu al inschrijven, voor andere zal je nog even geduld moeten oefenen maar kan je alvast een gaatje in je agenda vrijmaken. Aarzel niet om ons te contacteren indien je nog vragen hebt.