[anysurfer.logo]

Een roadtrip langs de diversiteit van cultuureducatie

Een roadtrip langs de diversiteit van cultuureducatie

Jeugdwerk   |  15 APRIL 2019
Van 22 mei tot 18 juni

Samen met 8 sectorpartners nodigt publiq je uit voor de roadtrip cultuureducatie.

Cultuureducatie is overal: binnen de kunsten, erfgoed maar ook bij jeugdwerk, welzijn, ondernemerschap,... In al haar diversiteit kan cultuureducatie verbindingen leggen. Tussen mensen en tussen sectoren. Tussen publieken en tussen professionelen, hoe divers ze ook zijn. Die diversiteit willen we vieren en verder verkennen!

De formule is eenvoudig: een reeks van acht korte evenementen. Publiq nodigt steeds een (buitenlandse) spreker uit die je laat meekijken in zijn werkveld. Met een lezing, debat of tafelgesprek duiken we in de verschillende hoeken van cultuureducatie. Steeds verfrissend en actueel. Publiq voorziet telkens ook een netwerkmoment met een hapje en een drankje.

Iedereen is welkom, van expert tot newbie, van voltijdse cultuureducator tot iemand met een heel andere job maar een sterke interesse. Nodig je collega's uit en kom gezellig samen. Of kom in je eentje en leer andere mensen in het werkveld kennen. Kom langs op één van de gratis events of bezoek ze allemaal, laat je inspireren door collega' van dichtbij en veraf.