[anysurfer.logo]

Doen jullie mee met het Warmste Jeugdwerk weekend?

Doen jullie mee met het Warmste Jeugdwerk weekend?

Jeugdwerk   |  9 NOVEMBER 2021

Wakker op vrijdag 26, zaterdag 27 of zondag 28 november de vlam aan en ga met jouw vrijwilligers, leden, deelnemers, animatoren aan de slag met onze leuke en boeiende spelmethodiek.

Wat mag je verwachten?

We creëerden twee spelmethodieken: eentje voor leden, deelnemers, animatoren van 6 tot 16 jaar en eentje voor leden, deelnemers, animatoren, vrijwilligers, leidingsploegen van 16 tot 24 jaar a.d.h.v. spelletjes en gespreksmethodiekjes maak je de thema’s van De Warmste Week bespreekbaar. Met een minimum aan materiaal en met veel goesting kan je er snel mee aan de slag gaan.

Je kan beide methodieken hier downloaden:  

Wakker de Vlam aan

‘Kunnen zijn wie je bent’, wat betekent dat voor jou of jullie groep? Waarom kan jij soms wel jezelf zijn en waarom soms niet? Krijt, teken, verf, knutsel een (gigantische) De Warmste Week vlam en toon ‘m op jouw stadsplein, lokaal, gevel,… of andere zichtbare plaats. Geef in je vlam ook mee waarom iedereen kan zijn wie hij wil zijn. Deel jullie vlam op sociale media met #DWW21 #kunnenzijnwiejebent en tag De Ambrassade!

We roepen iedereen op om tijdens het weekend van 26, 27 en 28 november werk te maken van zijn vlam. Speel jij dan het DWW-spel met je leden, vrijwilligers, leidingsploeg, deelnemers, collega’s of vrienden en ben je van plan om de vlam aan te wakkeren?

Geef dan via onderstaande link mee waar jullie de vlam zullen aanwakkeren en wie weet komt De Warmste Week bij jou langs!  

Kom in actie

Samen kunnen we in actie komen om van Vlaanderen en Brussel een plaats te maken waar iedereen zichzelf kan zijn. Wat kan je zelf doen?

Wil je zelf wafels bakken, breiwerkjes verkopen of een fuif geven met de jeugdbeweging? Dat kan! Jij kan met je vereniging, school, bedrijf... geld inzamelen, via een actie die je zelf bedenkt en organiseert.

Dit jaar kies je niet langer zelf een goed doel, maar gaat je ingezamelde geld naar naar het DWW Fonds. Het geld uit het DWW Fonds wordt gebruikt om in 2022 projecten te realiseren rond het thema ‘Kunnen zijn wie je bent’.  

Deze projecten zullen er samen voor zorgen dat er meer mensen 'Kunnen zijn wie je bent', want dat is het thema van De Warmste Week van dit jaar. In dit filmpje kom je alles te weten over hoe je een actie op poten kan zetten.  

Spreek jouw achterban aan!

Als jeugdwerkorganisatie heb je heel wat vrijwilligers, leden en sympathisanten die je mee kan warm maken voor de Warmste Week.

Deel daarom post van De Warmste Week op jullie sociale media en gebruik daarbij de volgende hastags: #kunnenzijnwiejebent #DWW21

Delen jullie de methodiek ook op jullie eigen website en in jullie nieuwsbrief? Je kan hier een beeldenmap vinden om in jullie eigen communicatie te gebruiken.