[anysurfer.logo]

De Ambrassade blaast 6e kaarsje uit

De Ambrassade blaast 6e kaarsje uit

Jeugdwerk   |  4 DECEMBER 2018
Wij bestaan 6 jaar
Hip Hip Hoera!

Morgen, op 5 december, worden we 6 jaar. We dromen alvast van een mooi feest bij ons tienjarig bestaan, maar zijn ook erg blij, tevreden en trots op het parcours dat we de afgelopen 6 jaar samen met vele partners hebben gelopen.

De Ambrassade zet de jeugd, het jeugdwerk, jeugdinformatie en het jeugdbeleid op de kaart. We versterken de positie van kinderen en jongeren in de samenleving, we dragen bij tot het geluk en welzijn van alle kinderen en alle jongeren en hebben daardoor een positieve impact op hun levenskwaliteit.

Ook 2018 was weer een boeiend jaar met enkele stevige kersen op de taart: ons groots Congres #jeugdwerkwerkt waar we de Agenda voor de toekomst voor het jeugdwerk samen hebben gecreƫerd, de lancering van WAT WAT op 1 oktober en de straffe start van dit nieuw informatie- en adviesmerk voor jongeren. En komende donderdag op 6 december overhandigt de Vlaamse Jeugdraad aan onze ministers van morgen een hele lange brief. Een verlanglijst die 163 adviespunten van kinderen, jongeren en jeugdwerkers bevat. Het zijn strijdpunten voor een sterk jeugdbeleid, versterkend voor alle kinderen en jongeren in Vlaanderen en Brussel.

In 2019 komt er een belangrijk jaar aan voor de toekomst van De Ambrassade, aangezien we dan werk maken van onze beleidsnota 2021-2025, graag samen met jou, jouw organisatie en de stem van vele kinderen & jongeren.