[anysurfer.logo]

Bedankt om te stemmen op jouw jeugdraad

Bedankt om te stemmen op jouw jeugdraad

  |  23 NOVEMBER 2020

Merci, Merci, Merci! Meer dan ooit tevoren was het jeugdwerk enorm betrokken bij de verkiezingen van de Vlaamse Jeugdraad. We maken samen de Vlaamse Jeugdraad! Door de verkiezingen van de jongeren, én door de verkiezing van de jeugdwerkers. Voor onze kandidaten waren het twee gigantisch spannende weken. 27 jongeren en 13 jeugdwerkers voerden online campagne om een zitje te scoren in de nieuwe adviesraad vanaf 2021. En jullie gaven hen allemaal mee een podium, een plek, een megafoon en platform. Merci, voor het delen van de vele posts, merci voor het maken van filmpjes, merci voor de sociale media inspanningen, merci voor het aanspreken van jullie jongeren. Merci, om samen voor #100vande100 te gaan! Jullie hebben echt laten zien dat we samen sterk zijn, en dat in deze zotte periode, waarin het soms lastig is om ervoor te blijven gaan.

De stembus is gesloten, wat nu?

Sinds gisterennacht, zondagavond 22/11 23u59 kan er niet meer gestemd worden. We kijken allemaal met enorm veel spanning uit naar de verkiezingsshow op 2 december, waarop we de resultaten zullen kennen en onze nieuwe adviesraad voorgesteld wordt. De komende weken hebben we nog de laatste momenten met onze huidige adviseurs, blikken we terug en bereiden we ons voor op een nieuwe adviesraad. Zij gaan aan de slag in januari. Tijdens de eerste samenkomst kiezen onze adviseurs ook een nieuwe voorzitter en ondervoorzitter. De nieuwe adviesraad buigt zich verder ook over de resultaten van de verkozen thema's.

#100vd100!

Elke stem telt, dat is zeker. Jij hebt gestemd voor de belangrijkste verkiezingen voor 2,7 miljoen kinderen, jongeren en jeugdorganisaties. Jullie hebben meegedaan met onze massale verkiezingenposts, jullie eigen beelden en filmpjes gemaakt en meegedaan aan de dag van het jeugdwerk op zondag 15/11. De winnende organisaties worden gecontacteerd de komende weken en jullie horen dus heel snel, op 2/12 meer van ons over de verkozen adviseurs!