[anysurfer.logo]

Ambras Terras is terug van weggeweest!

Ambras Terras is terug van weggeweest!

Jeugdwerk   |  31 AUGUSTUS 2021

Hét moment om het nieuwe jeugdwerk-jaar op een spetterende manier af te trappen. Kom samen met collega's genieten van een goeie babbel, een fris drankje en een lekker hapje. Want het kan én mag weer!!

Dubbel en dik verdiend na 2 moeilijke, maar zo straffe jeugdwerkzomers, na anderhalf jaar corona-geploeter en na alle bochten waarin het jeugdwerk zich heeft moeten wringen.
HOEDJE AF! Reden te meer om samen het glas te heffen. 

We kregen de toelating van de politie van Brussel om Ambras Terras te laten doorgaan, uiteraard in de buitenlucht, en op voorwaarde dat we de aantal deelnemers beperken. Het is dan ook ABSOLUUT VERPLICHT om je in te schrijven voor Ambras Terras. Inschrijven is gratis. 

BELANGRIJK: Als je inschrijft, verwachten wij dat je effectief aanwezig zal zijn op Ambras Terras. De plaatsen zijn beperkt, dus als je niet komt opdagen, bezet je een plekje van een andere persoon.
Heb je ingeschreven en kan je er toch niet bijzijn? Laat dit dan weten via een mailtje aan evenementen@ambrassade.be. Dan annuleren wij je inschrijving. 

Ambras Terras gaat door op de koer van De Ambrassade (Leopoldstraat 25 - 1000 Brussel), vrijdag 24 september van 16u tot 22u.