[anysurfer.logo]

Aanspreekpunt Jeugdwerkzomer 2020

Aanspreekpunt Jeugdwerkzomer 2020

Jeugdwerk   |  15 JULI 2020

Het zal ongetwijfeld een unieke jeugdwerkzomer worden, dat nog maar eens toont hoe flexibel en straf we omgaan met heel de corona-crisis.

We hopen op een geslaagde zomer, maar beseffen wel dat er hier en daar een kamp, speelplein of activiteit in mineur zou kunnen eindigen. Om jullie bij te staan tijdens de zomer, zal De Ambrassade tijdens de werkuren bereikbaar zijn om jullie bij te staan als er onduidelijke situaties zijn. 

Ondersteuning via de website 

Tijdens de zomermaanden zal De Ambrassade blijvend ondersteunen rond corona-vragen. Dat doen we allereerst door onze website up-to-date te houden en aan te vullen waar nodig. We volgen eventuele verdere versoepelingen die ook invloed kunnen hebben op de jeugdwerkzomer op, en brengen jullie hier via de website van op de hoogte. Hier maken wij dan een nieuwsbericht over aan. Ook de FAQ-artikelen houden we up-to-date en vullen we constant aan. We raden aan om als je met een vraag zit eerst en vooral de FAQ-artikelen te bekijken. Wie weet vind je het antwoord op je vraag daar wel terug, en hoef je geen rechtstreeks contact met ons op te nemen.

Ondersteuning via contact

Toch nog een vraag die niet werd opgelost? Dan kan je ons op werkdagen bereiken tijdens de kantooruren.

  • maandag tot donderdag van 9u - 12u30 en van 13u30-17u
  • vrijdag van 9u - 12u30 en 13u30 - 16u
We zijn bereikbaar op het nummer 02 551 13 50 of via corona@ambrassade.be.

Ook met eventuele vragen rond communicatie en pers kan je bij ons terecht.

Welke telefoontjes/mails zijn welkom bij ons?

Vragen van erkende jeugdwerkorganisaties zijn welkom bij ons. 

De koepels (nationale hoofdzetels van jeugdbewegingen, Formaat, VDS,...) en jeugdwerkorganisaties die geen koepel hebben en zelf kampen, speelpleinen of activiteiten organiseren kunnen ook bij ons aankloppen.

Lokale groepen, vrijwilligers, ouders, leden en vrijetijdsdiensten sturen we door naar de respectievelijke organisaties waar zij te rade kunnen gaan. We gebruiken daarvoor de gegevens op de contactpagina van de Jeugdwerkzomer website om door te verwijzen. Laat ons zeker weten als die aangepast zouden moeten worden. 

Sluiting De Ambrassade

Tussen maandag 20 juli en en vrijdag 14 augustus is De Ambrassade gesloten. Wat wil zeggen dat er niemand aanwezig is op kantoor en de collega's de telefoon niet opnemen. Het nummer 02 551 13 50 blijft echter WEL bereikbaar. We zijn gedurende heel juli en augustus tijdens de werkuren bereikbaar voor dringende vragen rond corona en de jeugdwerkzomer. Ook tijdens onze sluitingsweken.