[anysurfer.logo]

30 Ambrassadeurs

30 Ambrassadeurs

Jeugdwerk   |  5 APRIL 2019
Inge en Peter
Emma en Robin

Sinds kort zijn we met 30 Ambrassadeurs. Inge, Peter, Emma en Robin versterken ons team. We zijn blij met deze voltallige Ambrassadeploeg. Maar wie zijn deze nieuwe ambrassadeurs en wat zullen ze doen?

Inge Geeradyn

Inge is beleidsmedewerker jeugdwerk en zal zich focussen op zakelijke beleidsdossiers en het decreet Vlaams Jeugd- en Kinderrechtenbeleid. Ze zal de beleidswerkgroep Vlaams trekken, linken leggen tussen het decreet VJKR en andere (Vlaamse) beleidsinstrumenten (zoals JKP, decreten uit andere sectoren…) en de beleidsmatige vertaling van de agenda van de toekomst op zich nemen. Liesbeth Maene en Inge zullen op die manier een belangrijke tandem vormen om de jeugdwerksector op Vlaams niveau sterk te ondersteunen.

Peter Bosschaert

Peter is beleidsmedewerker ruimte en mobiliteit, verantwoordelijk voor het kerndoel ruimte en het project Schoolspeelplaatsen. Peter vervangt onze ex-collega Raf Verbruggen.

Emma Daeleman

Emma is campagnemanager van WAT WAT. Ze zal het projectmanagement voor campagnes van WAT WAT op zich nemen, het strategisch netwerk van WAT WAT verder uitbreiden met focus op de bereik- en mediapartnerschappen. Emma vervangt Isaac Verhaeghe.

Robin De Wachter

Robin is sociale media- en productiemedewerker van WAT WAT. Hij zorgt, samen met Mohamed, voor de dagelijkse contentproductie voor de sociale media van WAT WAT. Hij is de creatieve geest binnen het WAT WAT team en zorgt voor de productie van mediacontent binnen campagnes van WAT WAT.