[anysurfer.logo]

2e editie van de EAYW zoekt deelnemers

2e editie van de EAYW zoekt deelnemers

Jeugdwerk   |  16 JULI 2021
Breakfast at EAYW

In mei 2019 namen we vanuit het Vlaamse Jeugdwerk deel aan de eerste editie van de European Academy on Youth Work

Nu, twee jaar later vind de tweede editie plaats. Door de covidcrisis weliswaar verplaats naar het najaar, maar met wat goed geluk zal deze doorgaan van 2 tot 5 november 2021 in Portoroz, Sloveniƫ

Wil je meer weten over innovatie en actuele trends in het jeugdwerk? Wil je samen met collega's uit jeugdwerk in heel Europa verkennen wat innovatieve praktijken zijn en wat er nodig is om deze te implementeren en te ondersteunen? Stel je dan kandidaat om deel te nemen aan de 2e EAYW!

JINT is partner van de EAYW. Zij zullen een definitieve selectie maken uit alle Vlaamse kandidaten want om iedereen de kans te geven om deel te nemen zijn de plaatsen per land beperkt.  Er kunnen maximum 150 personen deel nemen aan deze 2e editie. Je kan je kandidaat stellen tot 8 september 2021. 
Wanneer je geselecteerd bent zullen je deelname-, reis- en verblijfskosten gefinancierd worden door het Erasmus + programma. Meer info over hoe je kandidaat te stellen vind je op de website van JINT.

Op het programma staan er 28 vernieuwende jeugdwerkprojecten waaruit je kan kiezen. Hiervan zijn er ook 3 Vlaamse:

  • Graffiti vzw met hun project 'Beastig' 
  • Grondplan vzw met hun project 'Nachtwacht' 
  • De Ambrassade & UCLeuven-Limburg met hun onderzoeksproject 'Impact van jeugdwerk'

Meer weten over deze European Academy on Youth Work? Bezoek dan hun website. Je kan er al het inspirerend materiaal van de vorige editie nog terug vinden en de laatste maanden verschijnen er ook podcast over nieuwe onderwerpen als voorproefje op de tweede editie.

https://ambrassade.be/nl/nieuws/wij-gingen-naar-de-eerste-european-you

Wil je een idee krijgen van onze ervaring in 2019? Lees dan: Wij gingen naar de eerste European Academy on Youth Work.