[anysurfer.logo]

Netwerkmoment duurzaamheid

Netwerkmoment duurzaamheid

jeugdwerkondersteuning   |  5 JUNI 2019 | 09:30-13:30

Op woensdag 5 juni verzamelen De Ambrassade, Globelink en Pulse Transitienetwerk Cultuur Jeugd Media het Vlaamse jeugdwerk voor een eerste sectormoment over duurzaamheid. De uitdagingen zijn gigantisch en het moment is meer nu dan ooit tevoren. Wanneer tienduizenden kinderen en jongeren hun stem laten horen op straat, kan het jeugdwerk kan niet aan de zijlijn blijven staan.

Tijdens dit sectormoment zoeken we uit hoe het jeugdwerk het verschil kan maken in de strijd voor een duurzame wereld. Waarin is het jeugdwerk sterk? Hoe kunnen we elkaar en andere sectoren versterken? Waar lopen we op vast en welke uitdagingen houden ons het meest in de ban? Welke kansen liggen er voor ons en waar moeten we in de bres springen? Wil je als organisatie binnen de jeugdsector mee het verschil maken voor het realiseren van een sociaal-rechtvaardig duurzaamheidsbeleid? Wil je je eigen organisatie graag verduurzamen? Dan moet je zeker naar dit sectormoment komen!

We starten met koffie & thee en scherpen vervolgens onze strijdvaardige messen. Eindigen doen we met een duurzame lunch.

Denk je graag mee? Geef je deze namiddag graag mee vorm? Neem contact op met Finn Van Dinter van Pulse.

An           Van Lancker
An Van Lancker
 • Beleidsmedewerker jeugdtoerisme, jeugdlokalen en regulitis