[anysurfer.logo]

Fourage 2022

Fourage 2022

jeugdwerkondersteuning   |  11 - 12 FEBRUARI 2022

Fourage is hét vormingsmoment van De Ambrassade voor vrijwilligers en beroepskrachten in de jeugdsector, een beurs voor leren en ontwikkeling in het jeugdwerk. Op zowel vrijdag als zaterdag kan je workshops volgen. Je kan één of twee dagen komen, dat beslis je helemaal zelf.

Wat kan je verwachten?

 • Dé plek om bij te leren en jezelf verder te ontwikkelen als jeugdwerker.

 • 37 (!!) workshops gegeven door straffe workshopgevers uit het jeugdwerk. We zetten dit jaar extra in op expertise uit het jeugdwerk. Geen externe workshopgevers, enkel bekende gezichten uit het jeugdwerk.
  Waarover gaan die workshops zoals? Vorming, coachen van vrijwilligers, vrijwilligersbeleid, communicatie, jeugdinformatie, diversiteit, maatschappelijke kwetsbaarheid, organisatieontwikkeling, enz.

 • Dé ideale gelegenheid voor fijne ontmoetingen met collega’s uit andere organisaties, tussendoor maar ook zeker op de netwerkmomenten. 

Fourage gaat dit jaar door in Leuven. Het centrale verzamelpunt is de Maakleerplek. Daarnaast maken we gebruik van verschillende locaties in de omgeving. 

Jij wil erbij zijn!

Dat horen we graag. Zet onderstaande data zeker in je agenda.

 • maandag 6 december, 12u00
  Het programma van Fourage zal vanaf dan online staan.
  Je krijgt de kans om op je gemakje heel het programma te bekijken en te kiezen welke workshops je wil volgen. Je zal het programma vanaf terugvinden op deze pagina. 

 • woensdag 8 december, 12u00
  De inschrijvingen openen.
  Zorg dat je stipt om 12u achter je computer zit als je een plekje wil bemachtigen voor de workshops van jouw keuze. De plaatsjes vliegen elk jaar de deur uit.
  Inschrijven zal kunnen via deze pagina. 


Nieuw inschrijfsysteem

  Sinds het begin van dit werkjaar hebben wij een nieuw inschrijfsysteem. Als je inschrijft moet je ofwel meteen online betalen ofwel kies je voor uitgesteld betalen. In het laatste geval ontvang je een QR-code in je mailbox, die tot 15 werkdagen na je inschrijving geldig is. Deze kan je doormailen naar de persoon die binnen jouw organisatie verantwoordelijk is voor betalingen.
  Hou hier rekening mee als je op 8 december jezelf, of eventueel andere collega's, wil inschrijven. Hou je bankkaart/gsm bij de hand of breng de verantwoordelijke van de betalingen op de hoogte dat er één of meerdere QR-codes zijn/haar/hun richting uitkomen.
  Vergeet je de betaling tijdig af te ronden? Dan wordt je automatisch uitgeschreven en ben je jouw gereserveerde workshop-plekken kwijt.
  Wij sturen tijdens de 15 werkdagen waarin de QR-code geldig is wel af en toe een reminder als jouw betaling nog niet in orde zou zijn. Ook als de 15 werkdagen afgelopen zijn, en je uitgeschreven wordt, stellen we je hiervan op de hoogte.

Lisa           Franken
Lisa Franken
 • Jeugdwerkondersteuner
 • maakleerplek, Stapelhuisstraat, Leuven, België

€15 (sociaal tarief) - €25 (standaardtarief) - €37.5 (solidariteitstarief) PER HALVE DAG

 • 11 - 12 FEBRUARI 2022

Gerelateerd nieuws